IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би простиле неверство?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би простиле неверство?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 29>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 22:16
Дали би простила неверство? Искрено не знамизненадување.
Ако сум јас спречена во обавување на брачните обврски подолг период  тогаш можеби би замижала на едно окоголема%20насмевка
Е сега многу зависи со кого!?
Ако е некоја млада фуфица на која и е важно само напредокот во кариерата и паричките тука прошка немаизненадување.
Зошто?
Па затоа што на морон не се простува. Секој кој мисли дека фуфицата е со него од љубов не му е местото покрај мене.
Ако е со некоја која од разни причини подолго време не била со маж тогаш ќе го прогласам за хуманитерцголема%20насмевка и ќе бидам не себична, дури и презервативи ќе им купам.
Не оди ѓаволот, не игра оро, после и алиментации да треба да плаќаизненадување
Е тек тогаш навистина многу ќе се налутамголема%20насмевка
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 20:49
Nikako...tuka zavrshuva prikaznata,davam i baram vernost.
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 20:58
Go gledam postot na mamamd i i se divam (voodusevuvam)... sekoja cest среќаama vakvo nesto  napisano od mojve race, uste pomalku kazano od mojava usta nikogas изненадување svesno da mizam изненадување ... Ajde da go poslusam ona sto vika "Nikogas ne veli nikogas"... Bi si ja popravila svojata izjava vo "Ako go imam ovoj um sto go imam sega ne bi prostila neverstvo"... Da znam deka od mojot krevet odi vo drug i pak da go pustam kraj mene изненадувањеизненадување
изненадувањеE sega... se dodeka nisto ne znam ... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаплазење
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 21:47
Originally posted by renatax renatax напиша:

Nikako...tuka zavrshuva prikaznata,davam i baram vernost.

sosema se soglasuvam so tebe ako jas i nudam 100% vernost togas zosto i taa ne go napravi toa????
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 21:59
merak mi e da ve citam
gordi mili samouvereni, polni so ideali

no zivot krsi ponekogas iluzii
a obavezno GORDOSTA PRED SUDBINATA ZNAE cesto DA POTKLEKNUVA

no neka neka

vazno e da ste takvi, svoi polni i samouvereni... toa vo 95% od slucaevite e dobro...pa koj bi se menuval za tie 5% nikoj

zatoa velam VOZI MISKO.... ako ziveeme kje vidime голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 22:07
за добро или лошо...така е.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 22:13
Originally posted by Sunny Sunny напиша:

Go gledam postot na mamamd i i se divam (voodusevuvam)... sekoja cest среќаama vakvo nesto  napisano od mojve race, uste pomalku kazano od mojava usta nikogas изненадување svesno da mizam изненадување ... Ajde da go poslusam ona sto vika "Nikogas ne veli nikogas"... Bi si ja popravila svojata izjava vo "Ako go imam ovoj um sto go imam sega ne bi prostila neverstvo"... Da znam deka od mojot krevet odi vo drug i pak da go pustam kraj mene изненадувањеизненадување
изненадувањеE sega... se dodeka nisto ne znam ... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаплазење

Значи ако не знам ќе го гушкам без проблемизненадување
Ако знам никако?! Па тоа е истото месо и ако знам и ако не знам.голема%20насмевка
Јас знам дека мојот не би с еосмелил да ме изневери бидејки премногу ме познавагазење%20од%20смеење
Ова е хипотетичи..што би било кога би билонамигнување
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 22:28
.....викаат....оноа што не го знаеш,неможе да боли....
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 23:36
I reumata e nevidliva.. ama se cuvstvuva...vie...boli...намигнување
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 00:01
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Значи ако не знам ќе го гушкам без проблемизненадување
Ако знам никако?! Па тоа е истото месо и ако знам и ако не знам.голема%20насмевка
Јас знам дека мојот не би с еосмелил да ме изневери бидејки премногу ме познавагазење%20од%20смеење
Ова е хипотетичи..што би било кога би билонамигнување

Uf.. nedobro se razbravme... neverstvo e neverstvo i kako sto kazav se dodeka sum so ovoj um ne bi prostila, dokolku znam deka e so druga paralelno dodeka e i so mene, ke bide kraj pa makar i cel zivot sama da bidam posle среќа

A prvata recenica od tvojot post delumno e i tocna, zs ako ne znam deka me vara t.e. vervam deka mi e veren (se dodeka ne go vidam, dokazam, sprotivnoto) zasto bi imalo problem da go gusnam збунетост... Kako sto bese kazano, toa sto ne go znaes ne moze da boli голема%20насмевка

Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 02:32

Smetam deka ljuge koi sto imaat "sloboden"moral nemozat da razvijat osobini na odgovornost i zrelost,a so toa se smaluva nivnata sposobnost da doziveat jaki cuvstva i da osnovaat vrska kade sto osnovata ke bide iskrena ljubov.
Ljugeto koi sto se od ljubov zaedno,se i ljubomorni i posesivni zatoa sto smetaat deka partnerot na niv im pripaga.
Vo edna vrska osven ubavi momenti,postojat i prepreki koi sto treba da se nadminat i dokolku se nadminat taa vrska i taa ljubov stanuva uste posilna.Smetam deka neverstvoto dokolku go ima se javuva vo momenti koga nesto nedostasuva vo vrskata ili vo teski vreminja.No isto taka e nesto sto prestavuva mnogu golema opasnost za vrskata/brakot.
Na prasanjeto dali bi prostila neverstvo,mislam deka bi prostila dokolku go sakam premnogu,dokolku sme imale kvalitetno minato,no toa ne znaci deka ete taka mozam ednostavno se da oprostam...ostanuva nesigurnosta od idninata,dali  toa ke se sluci povtorno,bidejki doverbata e raznisana.

~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 12:22
Ајде малку поошпширна анализа за пореално да ги гледаме работите.
Тука очигледно мешаме љубов и секс.
Изневерувањето е имање секс со друга особа, значи задоволување на нагон, потреба.
Еден од партнерите е долго отсутен, има здравствени проблеми или било која друга причина...
зарем треба другиот партнер да биде осуден на апстиненција АКО чувствува потреба ???
Зошто не се лутиме ако руча негде другде?голема%20насмевка А се лутиме ако го задоволи нагонот за полово општење??збунетост
Неверството за мене  е заљубување во друга особа, посветување многу повеќе внимание нејзе/нему а таење од партнерот.

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 14:10
ne
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 14:10
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

ne

JAS BI I PROSTIL Na ovaa nad mene
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.