|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали би простила неверство? Искрено не знам.
Ако сум јас спречена во обавување на брачните обврски подолг период тогаш можеби би замижала на едно око Е сега многу зависи со кого!? Ако е некоја млада фуфица на која и е важно само напредокот во кариерата и паричките тука прошка нема. Зошто? Па затоа што на морон не се простува. Секој кој мисли дека фуфицата е со него од љубов не му е местото покрај мене. Ако е со некоја која од разни причини подолго време не била со маж тогаш ќе го прогласам за хуманитерц и ќе бидам не себична, дури и презервативи ќе им купам. Не оди ѓаволот, не игра оро, после и алиментации да треба да плаќа Е тек тогаш навистина многу ќе се налутам |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikako...tuka zavrshuva prikaznata,davam i baram vernost.
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go gledam postot na mamamd i i se divam (voodusevuvam)... sekoja cest ama vakvo nesto napisano od mojve race, uste pomalku kazano od mojava usta nikogas svesno da mizam ... Ajde da go poslusam ona sto vika "Nikogas ne veli nikogas"... Bi si ja popravila svojata izjava vo "Ako go imam ovoj um sto go imam sega ne bi prostila neverstvo"... Da znam deka od mojot krevet odi vo drug i pak da go pustam kraj mene
E sega... se dodeka nisto ne znam ... |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sosema se soglasuvam so tebe ako jas i nudam 100% vernost togas zosto i taa ne go napravi toa???? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
merak mi e da ve citam
gordi mili samouvereni, polni so ideali no zivot krsi ponekogas iluzii a obavezno GORDOSTA PRED SUDBINATA ZNAE cesto DA POTKLEKNUVA no neka neka vazno e da ste takvi, svoi polni i samouvereni... toa vo 95% od slucaevite e dobro...pa koj bi se menuval za tie 5% nikoj zatoa velam VOZI MISKO.... ako ziveeme kje vidime |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за добро или лошо...така е.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи ако не знам ќе го гушкам без проблем Ако знам никако?! Па тоа е истото месо и ако знам и ако не знам. Јас знам дека мојот не би с еосмелил да ме изневери бидејки премногу ме познава Ова е хипотетичи..што би било кога би било |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....викаат....оноа што не го знаеш,неможе да боли....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I reumata e nevidliva.. ama se cuvstvuva...vie...boli...
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf.. nedobro se razbravme... neverstvo e neverstvo i kako sto kazav se dodeka sum so ovoj um ne bi prostila, dokolku znam deka e so druga paralelno dodeka e i so mene, ke bide kraj pa makar i cel zivot sama da bidam posle A prvata recenica od tvojot post delumno e i tocna, zs ako ne znam deka me vara t.e. vervam deka mi e veren (se dodeka ne go vidam, dokazam, sprotivnoto) zasto bi imalo problem da go gusnam ... Kako sto bese kazano, toa sto ne go znaes ne moze da boli |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smetam deka ljuge koi sto imaat "sloboden"moral nemozat da razvijat osobini na odgovornost i zrelost,a so toa se smaluva nivnata sposobnost da doziveat jaki cuvstva i da osnovaat vrska kade sto osnovata ke bide iskrena ljubov. Ljugeto koi sto se od ljubov zaedno,se i ljubomorni i posesivni zatoa sto smetaat deka partnerot na niv im pripaga. Vo edna vrska osven ubavi momenti,postojat i prepreki koi sto treba da se nadminat i dokolku se nadminat taa vrska i taa ljubov stanuva uste posilna.Smetam deka neverstvoto dokolku go ima se javuva vo momenti koga nesto nedostasuva vo vrskata ili vo teski vreminja.No isto taka e nesto sto prestavuva mnogu golema opasnost za vrskata/brakot. Na prasanjeto dali bi prostila neverstvo,mislam deka bi prostila dokolku go sakam premnogu,dokolku sme imale kvalitetno minato,no toa ne znaci deka ete taka mozam ednostavno se da oprostam...ostanuva nesigurnosta od idninata,dali toa ke se sluci povtorno,bidejki doverbata e raznisana. |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде малку поошпширна анализа за пореално да ги гледаме работите.
Тука очигледно мешаме љубов и секс. Изневерувањето е имање секс со друга особа, значи задоволување на нагон, потреба. Еден од партнерите е долго отсутен, има здравствени проблеми или било која друга причина... зарем треба другиот партнер да биде осуден на апстиненција АКО чувствува потреба ??? Зошто не се лутиме ако руча негде другде? А се лутиме ако го задоволи нагонот за полово општење?? Неверството за мене е заљубување во друга особа, посветување многу повеќе внимание нејзе/нему а таење од партнерот. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS BI I PROSTIL Na ovaa nad mene |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |