|
Мистерии |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 27> |
Автор | ||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodarime na doverbata i ponatamu ke se trudime da ne ve izneverime |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
TEMPLAR
Група Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci na lavica malku da i objasnime. Toa na nea so i se desilo medicinata
ne moze da go objasi ali se veruva deka e od prviot zivot. Inace ima dve vrsti na takvi raboti i toa "DEZAVU" znaci toa so i se desilo na lavica da i e neso u momentot poznato i "ZEMAVI e koga znaes so ke se sluci. Na pr. si sedis i znaes deka ke padne nekoja vazna i tn. Ovie opredelbi mozete da gi najdete u psihologija za medicinski fakultet inace tamu ima neso mrmljano za toa ali niso ne e objasneto. |
||
TEMPLAR
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пааа.... жена е јеби га доста ти беше помош??
|
||
|
||
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам дека соновите многу кажуваат, ама во некои случаеви ти даваат информација за тоа што ќе се случи, арно ама не мора да значи дека ќе се случи така како во сонот, чоеко сам има моќ да ги измени работите на подобро или на полошо. |
||
и то...
|
||
Mileman
Група Регистриран: 12.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS PRED NEKOE VREME SEKOJA VECER SONUVAV VONZEMJANI, I TOA SEKOJA VECER NOV SON , KAKO NA FILM
|
||
Чорбаџија
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1065 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаете што е мистерија за мене.... Земам плата 15.000 денари а трошам 20.000 секој месец и тоа си тера така подолго време. И појма немам од каде ми се тие екстра 5.000 |
||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sa ke ti kazam so e to brat, znajs so e to, to ti e misterija nikogas so nema da se razjasni
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗА МЕНЕ МИ Е СЕГА ЧУДНО ШО БАРАМ СЕГА ДА ГО ПИШАМ ОВА КО ИМАМ ЕДНО ДРУГАРЧЕ ДА ГО УБЕДАМ ДА ОДИМЕ БЕЛГРАД В САБОТА. ТУКУ АЈ МОЖИ ЌЕ МУ СЕ СОНИ ПА ЌЕ СЕ УБЕДИ ДЕКА ТРЕБА ДА ДОЈДИ ОТИ ТО ТИ Е ЕДНА ПРИЛИКА ШО НЕ СЕ ПРОПУШТА. ДА ВИ КАЖАМ ПРАВО ЌЕ ПОЧНАМ ДА СЕ МОЛАМ НА ГОСПО ДА МУ СЕ СОНИ ПА ДА МУ ТЕКНИ.
P.S.: ПИШЕТЕ МУ ЛИЧНИ ПОРАКИ НА Corporal, ЗА ДА МУ СЕ СОНИ, АЈ ЖИВИ МЕНЕ ПОМАГАЈТЕ. P.S.S: АЈ МОЖИ НА Corporal ЌЕ МУ ТЕКНИ И САМ ЌЕ СИ ПИШИ ЛИЧНИ ПОРАКИ. P.S.S.S.:&nb sp; I'M COUNTIN' ON YA HOMIE. DON'T LET ME DOWN DOG!!! |
||
и то...
|
||
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мистерија е принтерот од братучед ми, принта што сака и кога сака, без некој да му нареди |
||
precious..
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па шо не го потчукнеш малце со рачето бе мило????????????? |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E momci i devojki ijas imam edna misterija:stvarno neznam shto me tera ,sekoj den, da gubam vreme na forumov po nekolku chasa!!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
The_Grim
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NO KIDDING!?!?!?!?!?!?!???!!
|
||
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
||
*Aanniittaa*
Група Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne veruvam vo takvi gluposti-sonovite moze imaat nekoja logika ili se nesto kako obicno deza vu-nemam pojma-mene niso mi se nema sluceno cudno,a ine sakam!!!!
|
||
еј, смеј се денеска оти утре сигурно ке биде полошо!!!
|
||
DaVinchi
Нов член Регистриран: 25.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo na site
mozokot e sostaven od tri glavni dela ego super ego i id... egoto e naseto jas, super egoto go koristat naucnicite, a idot e nasata potsvest ili nasiot son ..sonot e nasata potsvest go sonuvame toa sto go sakame ,toa sto go mrazime i toa od sto se plasime |
||
davinci
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |