IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Мистерии
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мистерии

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 27>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 16:40

Originally posted by drakula drakula напиша:

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

sakam misteriiii sakam misteriii...  A koja e nagradata ako sakas misterii???

aplauz!!!!

Blagodarime na doverbata  i ponatamu ke se trudime da ne ve izneverime

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
TEMPLAR Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TEMPLAR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2005 во 18:01
Znaci na lavica malku da i objasnime. Toa na nea so i se desilo medicinata
ne moze da go objasi ali se veruva deka e od prviot zivot. Inace ima dve vrsti
na takvi raboti i toa "DEZAVU" znaci toa so i se desilo na lavica da i e neso u
momentot poznato i "ZEMAVI e koga znaes so ke se sluci. Na pr. si sedis i
znaes deka ke padne nekoja vazna i tn. Ovie opredelbi mozete da gi najdete
u psihologija za medicinski fakultet inace tamu ima neso mrmljano za toa ali
niso ne e objasneto.
TEMPLAR
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 18:01
пааа.... жена е јеби га  доста ти беше помош??
Кон врв
YODA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај YODA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2006 во 22:43

Јас мислам дека соновите многу кажуваат, ама во некои случаеви ти даваат информација за тоа што ќе се случи, арно ама не мора да значи дека ќе се случи така како во сонот, чоеко сам има моќ да ги измени работите на подобро или на полошо.

и то...
Кон врв
Mileman Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mileman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2006 во 01:22

JAS PRED NEKOE VREME SEKOJA VECER SONUVAV VONZEMJANI, I TOA SEKOJA VECER NOV SON , KAKO NA FILM

Кон врв
Чорбаџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Поени: 1065
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Чорбаџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2006 во 02:17

Знаете што е мистерија за мене....

Земам плата 15.000 денари а трошам 20.000 секој месец и тоа си тера така подолго време. И појма немам од каде ми се тие екстра 5.000

Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2006 во 15:17
e sa ke ti kazam so e to brat, znajs so e to, to ti e misterija nikogas so nema da se razjasni
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
YODA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај YODA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 13:27

ЗА МЕНЕ МИ Е СЕГА ЧУДНО ШО БАРАМ СЕГА ДА ГО ПИШАМ ОВА КО ИМАМ ЕДНО ДРУГАРЧЕ ДА ГО УБЕДАМ ДА ОДИМЕ БЕЛГРАД В САБОТА. ТУКУ АЈ МОЖИ ЌЕ МУ СЕ СОНИ ПА ЌЕ СЕ УБЕДИ ДЕКА ТРЕБА ДА ДОЈДИ ОТИ ТО ТИ Е ЕДНА ПРИЛИКА ШО НЕ СЕ ПРОПУШТА. ДА ВИ КАЖАМ ПРАВО ЌЕ ПОЧНАМ ДА СЕ МОЛАМ НА ГОСПО ДА МУ СЕ СОНИ ПА ДА МУ ТЕКНИ.

P.S.: ПИШЕТЕ МУ ЛИЧНИ ПОРАКИ НА Corporal, ЗА ДА МУ СЕ СОНИ, АЈ ЖИВИ МЕНЕ ПОМАГАЈТЕ.

P.S.S: АЈ МОЖИ НА Corporal ЌЕ МУ ТЕКНИ И САМ ЌЕ СИ ПИШИ ЛИЧНИ ПОРАКИ.

P.S.S.S.:&nb sp;  I'M COUNTIN' ON YA HOMIE. DON'T LET ME DOWN DOG!!!

и то...
Кон врв
Клементина Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Клементина Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 15:37

мистерија е принтерот од братучед ми, принта што сака и кога сака, без некој да му нареди

precious..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2006 во 02:17
Originally posted by Клементина Клементина напиша:

мистерија е принтерот од братучед ми, принта што сака и кога сака, без некој да му нареди

па шо не го потчукнеш малце со рачето бе мило?????????????
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 01:48
E momci i devojki ijas imam edna misterija:stvarno neznam shto me tera ,sekoj den, da gubam vreme na forumov po nekolku chasa!!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
The_Grim Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Март.2006
Поени: 71
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Grim Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2006 во 12:00
NO KIDDING!?!?!?!?!?!?!???!!
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one.
"Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other.
Кон врв
*Aanniittaa* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *Aanniittaa* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2006 во 01:35
ne veruvam vo takvi gluposti-sonovite moze imaat nekoja logika ili se  nesto kako obicno  deza vu-nemam pojma-mene niso mi se nema sluceno cudno,a  ine sakam!!!!
еј, смеј се денеска оти утре сигурно ке биде полошо!!!
Кон врв
DaVinchi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Март.2006
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DaVinchi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2006 во 17:46
zdravo na site
mozokot  e sostaven od tri glavni dela ego super ego i id...
egoto e naseto jas, super egoto go koristat naucnicite, a idot e nasata potsvest ili nasiot son ..sonot e nasata potsvest go sonuvame toa sto go sakame ,toa sto go mrazime i toa od sto se plasime

davinci
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.