IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Идивиди Психолог
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Идивиди Психолог

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 17:10
jас имав маниjа да не сум заборавила некоj електричен уред уклучен и дали сум заклучила вратата.
ааа... но го решив проблемот.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 17:15
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

тттттуууу какви степлазење

ај додека е празна фотељата........имам чуство дека некој ме следизбунетост.....и воедно сум ем љубопитна, ем ми е страв кој може да ме следиизненадување

докторе.......чаретајм%20аут

имам и ја некои вакви бедови,и тоа само кога е вечер се мислам дека некој лудак ќе ми испадне од некаде
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 13:07
i jas sum imala vakvi situacii ama gi resavam
nekogas....ama sepak koga odam po ulica se vrtam da ne idi nekoj po mene ...nekoe zivotno
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 00:16
Mi ima da ispratam sve od tamu od kaj sto doslo be ... i ic nema da  mi cue ..... duri i ke se smeam posle toa .... голема%20насмевка
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 08:28
neso slicno ko Lady Blue....Flix imas resenie?
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2010 во 21:24

Е ајде де…да дознаеме од тестов што персона сме …

Дали некогаш сте се прашале што може да каже вашето  име за вас ??  … или… дали сте помислиле  тајната на буквите што го формираат вашето име дека нешто може да покаже можеби таа другата несакана страна на вашата персона ??  едноставно овој тест се решава така да се одредува најприсутната боја на буквите што го сочинува на вашето име …

Плава да не речам сина боја…
Страшно константно ги нервираш другите со твојата голема уста …знаеш дека постои некој лимит ?? или тоа за тебе не важи??  ти е непознато??  способно си бре да  пљампаш  од изгрев до зајди сонце и пак да не ти е доста….

Пембе да не речам розева боја…
Голтна некои лекартсва што дава интелегенција ?? без разлика за што се зборува на било која тема ти брееее секогаш све си знајучи секогаш се однесуваш како да се разбираш од све …и покрај тоа што често пати  апсолутно ништо и не знаеш…

Жолта да не речам окер боја..
Ти си непоправлив перфекциониста …аман бре …за тебе ништо не е задоволнително добро…твоето вакво однесување е многу стресно за твојата околина т.е. за луѓето околу тебе..

Зелена да не речам трева боја…
Веднаш штом ти се дава можност за срамен збор и погрден збор  го кажуваш одма и не само ти туку и твоите пријатели се такви… така да не само ти туку и твоите пријатели често се наоѓате во смешни и непријатни ситуации…често пати се оговара наоколу за тебе …дури и потајно дека си растур систем…

п.с.

Тестот изработен од специјалисти специјално за списанието  ,,Браво,,…

Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 15:22
razbivanje na dosada...gluposti zivi...LJAK
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 15:25
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

razbivanje na dosada...gluposti zivi...LJAK

Тоа до кого се однесува ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 15:28
Emilco be....relax!

Ako ti treba test da si ja osoznaes svojata vistinska priroda i potrebi,togas moze i ke se najdes vo mojata reakcijaсреќа

Nekoj dobil debeli pari za zamajuvanjeto na lugeto so eftini igracki
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 15:31
ама важно е дака и ти ги користиш теа играчки и ти е убаво на душата ,а за туѓиот џеб да не ти е гајле.Он да си му мисли бидејки во последните неколку денови и мене ми прави впечаток(лош) дека мала му е платата среќа 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 15:35
koga ke ti dozvolam da pisuvas vo moe ime...emilco

...samo togasнамигнување

...svirkaj si i ich da ne ti chue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 15:41
Кажи вистината-користиш ли го форумов за лична изгода ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 15:44
Koga bi gi vagale resursite i moznosta za dobra zabava....hehehehe abe ajdeсмеење

...dosta ti e od mene za ovaa godinaнамигнување
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 15:58
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеЕмил бе...не веруј на психолозиве

Плава да не речам сина боја…
Страшно константно ги нервираш другите со твојата голема уста …знаеш дека постои некој лимит ?? или тоа за тебе не важи??  ти е непознато??  способно си бре да  пљампаш  од изгрев до зајди сонце и пак да не ти е доста….

ако ова сум јас  ќе морам да чекам да се разбуди другата во мене...ова е опозит од мене...а тоа сум јас...според бојата на буквите ,нелигазење%20од%20смеење

me and my big mouthзадоволствогазење%20од%20смеење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.