|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 95> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ни тад
но имавме ТАТ |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ТАТ,.... дали се преиспитавме во тоа време што беше ТАТ,....,пирамида која ја бркаа граѓаните за лесен бенефит,...и Јас сум од тоа време па не сум „ТАТ“ и воопшто несум заинтересиран за решавање на тат!....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имавме тат
ќе имаме пак...ама нема да ти биде смешно |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da kje imame no dodeka ne se SDSM na vlast sme sugurni ANgelino |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...смешна е моменталнава економска состојба во Македонија,.....пари колку сакаш,...2,8 милијарди еура буџет, ....а граѓаните се прашуваат како да врзат крај со крај,...кај ли с е парите ,...ако воопшто ги има ,...кажи бе Славе,...изјасни се ,..или ќе чекаш Ѓорѓе да го смени оној со чисти раце ,...и да има пари!????
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веќе е засрана. Смрди на далеку. Ама во вториот круг на претседателските избори со изборот на Фрчкоски за претседател малку ќе се ублажат работите. А, на вонредните парламентарни избори ќе влезе во кампања и третата опција на Љубе Бошковски и тогаш ДПМНЕ незнам каде би биле. А, и доста им е власт. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glasajte na ovaa anketa za Vmro Dpmne, za da ja napravime identicna so anketite koi gi naarcuva Grujo palikuca.
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha ako ste tolku filozofi zasto samo nesto protiv vmro da kazete? hahaha jabe vi e VMRO-DPMNE uspeva!
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,,uspeva se da zaebe! vo toa e majstor!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoze da se zaebe zaebanoto
|
|
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
majkata!
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje objasnam, so e zaebano
1. golemite fabriki metalski, ohis, hemtex, rade koncar, do nekade cela zelezara na koi trebalo da se osloni drugo stopanstvo e sjebano vo SDSM VREME 2. dogovorite za naseto ime i so voopsto e prifateno da se razgovara i da si napravime od virtuelen problem stvaren e od SDSM 3. 150 000 drzavjanstvata na ziotelite na kosovo se dadeni vo periodot pred 1998 od strana na SDSM 4. stvaranje na privatizacijata, i kako ona zavrsi e od SDSM so moze VMRO da zaebe ????????? zaebanoto???????? gluposti, ili ste kjori ili si igrate k*rtasak so nas ne e majkata nego kutra nasa drzava pod rakovodstvo na SDSM imbecili Изменето од anakin - 02.Април.2009 во 15:15 |
|
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kor si ti! sdsm zaeba...ama vmro.....lele kolku ima za pisenje...
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pisuj pisuj
i ako voopsto ne me interesira vaseto mislenje samo lagi i blalbla bla inaku pisuj, nikoj ne ti brani a za bojkot na genijalnata teritorijalna podelba da ne zboram pisuj pisuj, da ser zabavuvam barem malku Изменето од anakin - 02.Април.2009 во 15:18 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |