IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Се плашам од...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Се плашам од...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 29>
Автор
Порака
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 19:06
  konecno  ja   otkriv  mojkta  na  imenuvajneto   pa  taka  ako  sakate  da  ja  otfrlite  nekoja  navika  sto  ste  ja  pridobile  od  nekoe  lice  treba  samo   da  go  imenuvate  liceto  kako  strashno  i  da  si  pripomnete   deka  se  plasite  od  nego   -pa    taka  vaseto  ego   ce  pocne  da  ve  drzi  ponastrana  od  takvi  postapki  no  ke  se  rodi  edna  anomalija  kaj  vas  so  sekoj   cekor  sto  go  pravite  vo  nasoka  ponastrana  od  omrazata  vie  stanuvate  se  ponezni.   i   pozelno  bi  bilo  da  go  spomnam  i  sprotivniot  fenomen  na  imenuvajneto  a  toj  se  stoi   od  imenuvajne   na  sekoja  negativna  slucka  sto  ti  se  slucila  so  zborot  ubavo  i  so  toa  sta nuvate     mnogu  pohrabri  a  za  zal  mnogu  pogrubi  sto  ke  pocnat  site  da  vi  negaat  duri  i  od  senkata. 
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 22:33
......"кога ке подлегнеме на стравот од болката,тогаш почнуваме да ја чуствуваме болката од стравот"......
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 22:52
se plasam od pijani kosmonauti

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 12:37
Naj mnogu od losi luge.....
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 12:43
се плашам најмногу од себе плазење
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 13:00
OD BOLEST
Кон врв
milata jas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Преселница

Регистриран: 05.Април.2009
Локација: Macedonia
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milata jas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 11:22
se plasam od gubenje na dragite luge,od idninata,me plasat dvolicni luge i od temnica
Кон врв
RobberT Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RobberT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 13:20
Јас бас не се плашам од ништо!!!
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
Кон врв
hermiona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2009
Локација: Macedonia
Поени: 564
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hermiona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 14:43
se plasam od eden covek koj sekogas stoi pred zgrada ne pravi nisto covekot kutar ama mi izgleda mnogu strasno
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 16:29
se plasam od zmii i grmotevici
Кон врв
Nanicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2009
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nanicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:09
Od idninata i od Cak Noris:):):)
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 00:33
Najpoveke se plasam od zivotot koga bi bil prinuden da go se sramam i porekuvam
BPekic

Изменето од lane62 - 14.Април.2009 во 01:09
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2009 во 16:37
Од интроспекцијата
и од инвазијата на Марсовците
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2009 во 17:35
 најмногу од злобни, лоши и подли луѓе!
од самотијата и од губењето на драгите личности
од игли, змии...од глувци делумно, зошто не се плашам толку колку што ми се језивитага
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.