IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Форумски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Кој со кого
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој со кого

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 179>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 10:52
Ајде давајте информации кој со кого
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 13:09
shto ste si kazale be
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
**HiLaRy DuFf** Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај **HiLaRy DuFf** Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 19:33

Jas mislam oti Marija od Strumica od ucilistesto Sando Masev i e 5 odd.go saka na Deni od 5 odd.Vii znaate li ga taa momicka??

Ako ga znaate pisejte

*_*HiLaRy DuFf*_*
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 19:33
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

moze jas da kazam t.e nie veke si kazavme ajde sea drugite se na red ... strumfeta i Maro

Pusti go kafka ti...

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 20:06

Изменето од Maro
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 20:12
heheheheh, tebe, tebe
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 20:16
Leleleeeeeeee mi ja seknavte temava!!! Ako ako !!! ZA vozvrat baram peceno bisence na svadba kaj vas!!!! 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 20:30
Koj se zeni bre!!! Pu pu pu skraja da e, pomrdni se od mesto i grizni jazik!!! Abre mal sum jas!!! Ne me dava mama mene!!! Vidi ja ti nea!!! Sakas pred vreme da me zakopas a?!?!? 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 20:50
Leleeeeeee!!! Abe prasaj koe sakas masko za svadba ke vidis so ke ti kaze!!! Kaj ke imam vakva sloboda togas bre!!! Glava u kilim, pravosmukalka u ruka, maica vrzana na glava i na cukanje kilimi ke bide togas!!! Sto mislis ti!!! U najlos slucaj ke pocnam i rucek da praam i kafe da varam i deca da gledam i alista da peram i da peglam!!! 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 20:54
Ke igras be malo, zosto da ne igras!!! Ke mi najdes zence?!?!? Samo nemoj nekoja sto ke mi ja vadi dusickata!!!! 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 21:01
Neznam malo!!! Imas slika od mene!!! glej da bide nesto kao za mene!!! 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 21:10
Molam sto kako devojka!!! A od kaj ti na tebe sea pa taa informacija!?!?!? Aj sea kazi koj me izdava na forumov!?!?!? 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 21:15
A koga toa sum se izdal jas?!?!?!  Aj sega!!! Jas poima nemam!!! 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2006 во 21:21
Cokolado da da moze!!! 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 179>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.