|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 40> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto ocekuvate vie od eden "novinarski reketar" ?
Pa i toj e ist kako i Latas. Se cudam kako uste narodov podlegnuva pod vlijanie na nivnite gluposti. SELJACISTA |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemojte za nego ve molam
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za Janko veke se istrosiv zboruvajki..kako ke mu dojde vo momentot taka i se ponasa..kako duva vetrot..no comment stvarno!iako po nekad i gledacite znaat da go zatupat pa coek da se iznervira!
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене Јанко ми е ептен оригинален........ Не им дозволувал на гледачите да се доискажат.....па нормално дека нема.........се јавила некоја баба родена 32 година, растена во планинско село, дојдена во град затоа што синовите ја прибрале бидејќи се разболела...необразована, цел живот домаќинка......и се јавила, тресе зелени....бистри политика...зборува за демократија....итн....итн.... И да ја чекаме да зборува 2 саати и ништо да не каже?????? Јанко бара од гледачите да разговараат за нештата со издржани аргументи...........А не да се јави некој и да рече на пр. тој и тој политичар е сељак, носот не знае да си го избрише....И Јанко ќе праша зошто и гледачот ќе гњави нешто во стилот ЕПА ТАКА ОТИ Е ТАКОВ НИКАКОВ........и сега што? Да му дозволи да зборува три саати???? Супер си Јане........јас те гледам.......терај си..... |
|
МИР со сите
|
|
non4ence
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ne mi se sviga taa emisija posebno voditelot samo na toa kompjuterot sedi i nisto ne prai
|
|
NonEnCe :)
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера после долго време седнав да гледам. Гостин му беше Латас. Леле луѓеее, тоа требаше да се слуша
Ме зачуди Јанко, дури и тој се огради од некои изјави на Латас |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ne sakam ni da go gledam
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одамна не сум го гледала Јанко, но да знаев дека Латас му е гостин, ќе погледав малку...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Del od odgovornosta za nastanite vo sabotata na gradskiot plostad (barem moralno) padja na nego, bidejki ja iskorosti emisijata i svojot blog da go huska narodot.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелеееее како бе сум го пропуштила Латас..не знаев дека е гостин..ееееееее.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj se tie.......
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
portparoli na vladata
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да се зборува вистината не треба да се користи името на Бога. Ниеден верник, ама вистински верник не кажува гласно, за него зборуваат неговите дела. Моменталната понесеност со некој настан некојпат го поматува есапот.
Во Македонија има многу судбини, многу тешки семејни драми на поделби. Правење нови не се потребни. Јанко го гледав од почеток затоа што мислев дека го ’’слушам народот’’. како растеше гледаноста така почнав да слушам нешто што не ми се бендисуваше и прекинав да го гледам. Го послушав- Смени го каналот! Го сменив и некако си го зачував вечерниот мир. Не го читам ни во Вечер. Сега отворив со надеж дека ќе прочитам малку покајание. Очекував два/три збора за емисијата во која се огради од ’’јавните закани’’ Сведоштво за вистината во име на љубовта |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes ima repriza na taa emisija so latas
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |