![]() |
|
Неправда |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se smenija ulogite, se zaprepastiv koga vo edna prilika, doduse poznati
poznajnicki, ama pred narod, mi s'skaa, a ja im pokazav da odat "vo pet
kaj vrteleskite " i si zaminav iznerviran, so si mislat oni deka sum
"laka roba " ?!
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
zatoa se tuka ostanatite,
da napravat balans |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Неправда е нешто што може да ме измести од колосек....не трпам неправди,тогаш станувам бунтовна.
Изменето од renatax - 30.Септември.2010 во 17:35 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
KALIMERO NEMA PRAVDA
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Треба да бидеш будала па на исфрустрирана индивидуа да и` дадеш моќ Изменето од Lithium - 30.Март.2009 во 20:22 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Nepravda imalo od sekogas i ke ima.Pa ne bi bilo interesno sekogas da ima pravda
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
nepravda ma to je nepravda imas ti nemam jas ili kako go kazaa frustracija mister kompleks ma to je nepravda stom bre po sudovite nema pravda sto sakate na drugo mesto da ima
![]() |
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ја има на секој чекор. Калимеро е време да се врати.
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Најголема неправда број 1-не ме примија на факултет
Неправда број 2- изгубив работа поради едно тешко к*рвиче Од друга страна овие 2 неправди му дадоа на мојот живот сосема друг правец, да не кажам ми направија огромна услуга. ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
да трпиш комуњарски идеи и тортури..............
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
hehe se sto se slucuva e posledica na nesto...ili posledicite doagaat podocna... Vo sekoj slucaj rezultat ima. ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Кога ме избркаа и кога поминав со месеци у канцеларија, а на никој око не му трепнуваше од моине за мене дур си ги тегнеа нозете кој на кауч кој на спална. Не сум сигурна баш дека некад ќе го заборавам тоа
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |