|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 86> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ostavka? zosto koga se site vernici so visok moral i etika, sade uspeh do uspeh redat.....
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ostavka da padne...Vlada da Padne!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ја запамтат и проанализираат убаво мислата која ја кажа Нано Ружин ако имаат потреба нека викнат и експерти да им ја објаснат-
ДОДЕКА ДЕБЕЛИТЕ СЛАБЕАТ САЛАБИТЕ УМИРААТ за да ја сватат реалноста во која живеат |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Ваши предлози до владата
GO HOME!
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
yes ,please!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Реконструкција на владата господине Премиер, што поскоро...
|
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sit gladnom ne veruje ............ a ovie ne samo sto se najadeni i napieni narodna maka i krv tuku se i kjori i gluvi za stradanjata na narodot koi sekojdnevno stanuvaat se poteski i pomacni ..... duri i steluvanite statistiki za brojkata na vraboteni ne pomaga povekje ......... na ovie sto ja vodat drzavava vo uste poteska kriza , kako materijalna taka i moralna , ne im preostanuva nisto drugo tuku da se obidat barem da pronajdat edno parce sovest dokolku znaat sto znaci i pretstavuva toj zbor , i DA SI ODAT ........... ne po mitinzi kade uste povekje se prikazuvaat vo vistinskoto svetlo tuku ednostavno DA SI ODAT od politickata scena i podaleku ........... osobeno ona drvoto so fiskalna smetka na reverot Изменето од miroslav_g8 - 19.Март.2009 во 21:25 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Manekeni i manekenki da se postavat na povisokite funkcii, poveke rabota ke zavrsat, se e do sminka ( znam, znam, stalno toa go povtoruvam, ama ednostavno ne mozam da se otkazam od taa ideja )
|
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е така е, ама баш таа европска комисија (=ЕУ) од нас бараше по тие државни институции да се изнапикаат еден куп „рамковни“ кадри кои „благе везе“ немаат од право, организација ... Море не некоја оставка, туку цела влада да си замине. Само, се мислам кој ќе дојде на нивно место? Повторно оние првите? Зошто? Па и нив (покрај другото) им се случуваше укинување на закони од страна на Уставниот суд. И тоа од страна на еден никаков Златник кој иако не е правник, во 1994 (во времето кога Фрчко беше министер во МВР) го оспори и со одлука на Уставниот суд успеа да го промени членот 25 од „Правилникот за регистерски таблички ...“ со кој регистерските таблички на возилата покрај латинските букви и англиската абецеда, се пишуваат на македонски јазик и со кирилско писмо.
Вклучително и плавуши? |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВЛАДО НАША НАЈУБАВА - ТЕ МОЛАМ ОДИ СИ И ОСТАВИ НЕ ДА ЖИВЕЕМЕ
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А, зошто не и порачате да биде умна и да си ја брка својата работа а не да води каппањи. Не е таа за кампањи. После ќе се жалат дека работат турбо а резултати нема. И стално каснат со задачите дадени од ЕУ и НАТО. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
oflele
Нов член Регистриран: 30.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како може да биде умна оваа влада кога Господ не ги обрадил со ум? единственото што треба оваа влада да го направи е да изврши харикири.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lezaci dzandari kaj mene na ulica poso pesackiot ne go pocituva nikoj...redovno od 3 do 3 i 30 dremam i cekam da projdam ulica.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |