|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 54> |
Автор | |||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vrska nema ne si se losi samo gi prati malku nesreka
|
|||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Понтиј Пилат : - А сега кажи ми, зошто постојано ги употребуваш зборовите - добри луѓе? Зар сите така ги викаш?
Јешуа : - Сите, затоа што лоши луѓе на светот и нема Понтиј Пилат : - Првпат слушам за такво нешто. Тоа сигурно си го прочитал во некоја грчка книга? Јешуа : - Не, сам со својот ум дојдов до таков заклучок. Понтиј Пилат : - И ти го проповедаш тоа? Јешуа : - Да. Понтиј Пилат : - Еве на пример, центурионот Марк, кого го нарекле Стаорцоловец - дали и тој е добар човек? Јешуа : - Да. Вистината е дека тој е несреќен човек. Откако го осакатиле, тој станал суров и бесчувствителен. Доколку би се поразговарало со него, јас сум убеден дека би се променил |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mozebi ne sum imal vreme da bidam dobar |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
точно ти е ова, плитко брза, плитко |
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa ne znam proveri se... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
provereno e
definitivno e do nemanje vreme |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еве, значи се е до изборот... а не до несрекjата. Изменето од pagane - 03.Април.2009 во 12:21 |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a sto mi fali, pa mene?
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Погрешно е да се пристапува кон оваа теза од аспект на нејзино генерализирање, независно од поставеноста на елементите на причинско - последичната врска. Не секој несреќен човек е лош, како што и не секој лош човек е несреќен...
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
milata jas
Сениор Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se soglasuvam |
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
iskompleksirani ...i stanuvaat losi...
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zs losi...?????!!!
samo nesrekni... |
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a sto demek onie koi se srekni ne se iskompleksirani...ili sreknite luge ne mozat da bidat losi???... ne sum siguren za toa. |
|||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Lithium - 16.Август.2009 во 16:00 |
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |