|
Се плашам од... |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Автор | |
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
konecno ja otkriv mojkta na imenuvajneto pa taka ako sakate da ja otfrlite nekoja navika sto ste ja pridobile od nekoe lice treba samo da go imenuvate liceto kako strashno i da si pripomnete deka se plasite od nego -pa taka vaseto ego ce pocne da ve drzi ponastrana od takvi postapki no ke se rodi edna anomalija kaj vas so sekoj cekor sto go pravite vo nasoka ponastrana od omrazata vie stanuvate se ponezni. i pozelno bi bilo da go spomnam i sprotivniot fenomen na imenuvajneto a toj se stoi od imenuvajne na sekoja negativna slucka sto ti se slucila so zborot ubavo i so toa sta nuvate mnogu pohrabri a za zal mnogu pogrubi sto ke pocnat site da vi negaat duri i od senkata.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......"кога ке подлегнеме на стравот од болката,тогаш почнуваме да ја чуствуваме болката од стравот"......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se plasam od pijani kosmonauti
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naj mnogu od losi luge.....
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се плашам најмногу од себе
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OD BOLEST
|
|
milata jas
Сениор Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se plasam od gubenje na dragite luge,od idninata,me plasat dvolicni luge i od temnica
|
|
RobberT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас бас не се плашам од ништо!!!
|
|
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
|
|
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se plasam od eden covek koj sekogas stoi pred zgrada ne pravi nisto covekot kutar ama mi izgleda mnogu strasno
|
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se plasam od zmii i grmotevici
|
|
Nanicka
Нов член Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od idninata i od Cak Noris:):):)
|
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najpoveke se plasam od zivotot koga bi bil prinuden da go se sramam i porekuvam
BPekic Изменето од lane62 - 14.Април.2009 во 01:09 |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од интроспекцијата
и од инвазијата на Марсовците |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најмногу од злобни, лоши и подли луѓе!
од самотијата и од губењето на драгите личности
од игли, змии...од глувци делумно, зошто не се плашам толку колку што ми се језиви
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |