IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би простиле неверство?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би простиле неверство?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 29>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 22:18
ova e hipoteticko prasanje i se stavat tuka hipoteticki odgovori

lesno e da se tvrdi bilo stoголема%20насмевка

odgovorit kje go dadat emociite koi se javuvaat vo toj ili posle toj moment
a tie ne lazat

taka da edna i ista licnost ednas nema a drug pat kje prosti , sekoj strikten odgovor daden tuka e prema logickoto razmisluvanje koe go imAme tuka denes
a emocionalniot ogdovor na toa prasanje se dobiva tak odkako kje se sluci

TAKA DA OVA E HIPOTETICKA TEMA голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 22:38
ZAVISI VO SEKOJ SLUCAJ KOJA E PRICINATA PORADI KOJA BI VARAL ILI BI TE VARALE AMA STO I DA E MOZE DA TI RASKINE PA POSLE NEKA KRSI GLAVA SO KOGO SAKA. NEMA EMOCII NEMA SUM ZGRESILA TI BEV LUTA I DR DR DR DRUGI GLUPOSTI NEMA PROSTUVANJE I KRAJ. NEKA VARA AKO MOZE ALI DA NE JA FATAM JAS DA VRZAM NEKOJ DA MU BIDAM SENKA NE MISLAM NALET NA TAKVA VRSKA AKO NEMAS VERBA. NEMA ODGOVOR SO KOJ BI I PROSTIL DA SE FRLI OD KAMENI MOST NE ME BOLI UVO STOM ME IZVARALA EDNAS MNOGU POLESNO KE ME IZVARA I VTOR PAT KRAJ NA MUABETOT TOA E TOA NEMA HIPOTETIKA NI NISTO .

NE PROSTUVAM
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 22:40
голема%20насмевка

ne ti posakuvam ednas da go doznaes vistinskiot odgovor na ova

no koj znae, sudbinata si igra so lugjeto

pa .... vozi mishko

PS. znaes so znaci latentna vistina????? KOJ najvise galami toj.........голема%20насмевка

Изменето од anakin - 31.Март.2009 во 22:42
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 22:47
znaci jas sum takov ne sakam da varam a i ne sakam da me varaat. Ako ne i odgovaram slobodno neka me ostavi i zavrsena rabota a da mi nabiva rogovi i toa taka nemoze ke ima opsti neredi
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 22:48
никој од нас не знае како би реагирал на неверство
имам неколку пријателки кои велеа-
само нека смее...море се пакувам и око нема да ми види...
ама само една се спакува...па по некое време се распакува
затоа ...нема правило...можеби ќе се спакувам...а можеби ќе глумам лудило...немам појма...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 00:59
Ne bi prostila neverstvo
Ne sakam da izneveruvam ,pa zatoa i ne sakam da bidam izneverena
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 01:01
zavisi od okolnostite,ne sekogas
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 12:53
znam deka ako go prostam nema da bide kako porano...sekogas ke ima nesto sto ke predizvikuva nemir i nervozi...zoasto toa nema da bide zaboraveno, a ako e prosteno...znaci podobro sekoj na svoja strana i gotovo...nikoj ne e kaznet zivotot  da go pominuva vo machenje..

jas licno ne bi prostila...
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 12:59

...a sto e vsusnost neverstvo,ili na koj vid neverstvo se misli..?...jas podednakvo sudam na site oblici....

..inaku vo princip ...nikogas!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 14:37
Прашањето е ДАЛИ?
Зависи од ситуацијата, ако се перкал со некоја тетка подолго време па почнале во јавност да се појавуваат заедно, па се заљубил, па деца запоставува за да поминува време со неа- е тоа е неопростиво ама може да се среди доколку не забегал ептен. Ако цел памет му е во друга жена ме изневерува на големо онда Широко му поле-нек си собира куферите и АУС од мој живот-Такво нешто не би простила.
Доколку се плеснал некад со некоја случајно у пролаз под дејство на алкохол или службен пат и никад очи веќе не и видел така а јас дознаам за тоа може ќе го трујам, гушам и заканувам ама мислам дека не би се решила да не му простам, ама дефинитивно нема да заборавам и ќе му го загорчувам животот повремено.
А може и да земам во обзир и јас да се почастам со некој таков луксуз кога ќе завлезам во менопауза еден ден, со некое младо 'гзе па да му кажам: ова мил беше за онаа пуфлана пред 20 год

Изменето од GlenKlouz - 01.Април.2009 во 14:41
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 14:42
....Доколку се плеснал некад со некоја случајно у пролаз под дејство на алкохол или службен пат ....

...eve jas se plesnav so edna i celo krilo go iskrsiv...!..taka ..slucajno ..u prolaz pod most..i sto sega,ne treba za ova da mi prosti...збунетост
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 14:54
Originally posted by zagor zagor напиша:

....Доколку се плеснал некад со некоја случајно у пролаз под дејство на алкохол или службен пат ....

...eve jas se plesnav so edna i celo krilo go iskrsiv...!..taka ..slucajno ..u prolaz pod most..i sto sega,ne treba za ova da mi prosti...збунетост

Ха,ха,ха па прашај ја де таа твојата, никад не знаеш на каков одговор ќе налеташ.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 14:59
Kolku samo menvam brava, nema da glumam ludilo i da pravam drami ama sama sebise ke si pokazam deka vredam mnogu poveke a toj kako da ne postoel ke leta,.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 16:46
Originally posted by GlenKlouz GlenKlouz напиша:

Прашањето е ДАЛИ?
Зависи од ситуацијата, ако се перкал со некоја тетка подолго време па почнале во јавност да се појавуваат заедно, па се заљубил, па деца запоставува за да поминува време со неа- е тоа е неопростиво ама може да се среди доколку не забегал ептен. Ако цел памет му е во друга жена ме изневерува на големо онда Широко му поле-нек си собира куферите и АУС од мој живот-Такво нешто не би простила.
Доколку се плеснал некад со некоја случајно у пролаз под дејство на алкохол или службен пат и никад очи веќе не и видел така а јас дознаам за тоа може ќе го трујам, гушам и заканувам ама мислам дека не би се решила да не му простам, ама дефинитивно нема да заборавам и ќе му го загорчувам животот повремено.
А може и да земам во обзир и јас да се почастам со некој таков луксуз кога ќе завлезам во менопауза еден ден, со некое младо 'гзе па да му кажам: ова мил беше за онаа пуфлана пред 20 год

.
......газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,078 секунди.