![]() |
|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 19> |
Автор | ||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
*moon* .....најмистичната личност на форумов ......според мене....таинствена ,а отворена.......повредена,но толку јака......лута ,но смирена.....фасцинантно..
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
HMMMMMMMMMM....blagodaram Marija 1000 |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|
kako mesecinka,skriena,nokna ptica,po potpisot propatena licnost koja smetam deka se ke se sredi i ke nema veke solzi
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
i solzite se dobro ako ima za sto da places,a sega ke se ![]() |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|
GlenKlouz-Edna od pointeresnite licnosti na forum .
Stabilna , razumna , slobodnoumna i bez golemi prerasudi . Tolerantna i bagi intelegentna , edna od osobite so koj vo zivo bi sakala da pijam kafe ![]() Sekogas gi citam postovite koj se sekogas interesni i razlicni |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Оваа над мене не сум ја анализирал.........
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
Za palestinec ne bi pisuval nisto oti anastea odma bi zbrisala pa da ne trosam vreme
![]() Изменето од anakin - 01.Април.2009 во 10:11 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
ооооо...епа јас ќе напишам за тебе........Чало Бало........
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
anakin -cudna licnost mi e
![]() isto taka mona-liza mnogu dobar prijatel i prijatna licnost ![]() |
||
![]() |
||
|
Арна е оваа над мене......
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
e od kaj znaes pa ti
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Па сум те анализирал мори ејјј....
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
обично е „опасен“, прави ГРРРРРР!!!, а одеднаш ќе изненади со пррррррр ...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |