|
Се плашам од... |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 29> |
Автор | |
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ми прозбори, се плашам ако не ми прозбори.
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se plasam od BALONI.... Znam glupavo deka e, ama ednas koga bev mala jas i drugarka mi igravme so eden balon i balonot pukna vo rakata na drugarka mi... Nistoi ne se sluvchi (a i ne moze nisto da se sluchi od pukanje na balon) ama od togash imam ogromen strav sto i mene me zagrizuva...
Na pochetokot nikoj ne me svaka seriozno ama koga ke me vidite kako se odnesuvam vo blizina na BALONI ke svatite deka ne e shega... Stanuvam histerichna i dodeka ne go trgnat balonot od soba ne vleguvam...
So ova sakav da vidam dali ke se javi uste nekoj kako mene.... ili so priblizno glupav strav kako mojot
|
|
Прилепчанка
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја не се плашам од ништо , само од тебе мори
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas cuvstvuvam strav od nerazbirlivo i somnitelno poteklo.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se plasam od pajacinja
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па какви пајачиња,тоа не е ништо
Се плашам од некои работи што неможам да ги променам и да дејствувам на нив Многу се плашам од тоа |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се плашам од Мрзла.....
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..од непревидливи луѓе...
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bolest
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od bolest
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od nedepilirani zeni aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zarem ima i takvi...pa koj vek sme? Jas imam fobija od zabi |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehehhe ne znaes na kakva ke naletash
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se plasam od sve sto e normalno da se plasis......
prirodata go dade toj instikt" plasenje kaj covekot " so cel da go zastiti covekot od dopolnitelni opasnosti koi mozat da mu go zagrozat zivotot......... no sepak ne mozam da zaboravam........ edna ubava misla.... da uspehot e dete na hrabrosta...... Изменето од bijonse1 - 01.Април.2009 во 19:02 |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |