![]() |
|
Се плашам од... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 29> |
Автор | |
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ако ми прозбори, се плашам ако не ми прозбори.
|
|
![]() |
|
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Se plasam od BALONI.... Znam glupavo deka e, ama ednas koga bev mala jas i drugarka mi igravme so eden balon i balonot pukna vo rakata na drugarka mi... Nistoi ne se sluvchi (a i ne moze nisto da se sluchi od pukanje na balon) ama od togash imam ogromen strav sto i mene me zagrizuva...
Na pochetokot nikoj ne me svaka seriozno ama koga ke me vidite kako se odnesuvam vo blizina na BALONI ke svatite deka ne e shega... Stanuvam histerichna i dodeka ne go trgnat balonot od soba ne vleguvam...
So ova sakav da vidam dali ke se javi uste nekoj kako mene.... ili so priblizno glupav strav kako mojot
![]() |
|
Прилепчанка
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ја не се плашам од ништо
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas cuvstvuvam strav od nerazbirlivo i somnitelno poteklo.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Se plasam od pajacinja
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
па какви пајачиња,тоа не е ништо
Се плашам од некои работи што неможам да ги променам и да дејствувам на нив ![]() ![]() ![]() Многу се плашам од тоа |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Се плашам од Мрзла.....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..од непревидливи луѓе...
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
bolest
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
od bolest
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
od nedepilirani zeni
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() Jas imam fobija od zabi |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
ehehhe ne znaes na kakva ke naletash
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Se plasam od sve sto e normalno da se plasis......
prirodata go dade toj instikt" plasenje kaj covekot " so cel da go zastiti covekot od dopolnitelni opasnosti koi mozat da mu go zagrozat zivotot......... no sepak ne mozam da zaboravam........ edna ubava misla.... da uspehot e dete na hrabrosta...... ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 01.Април.2009 во 19:02 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |