IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 19>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 11:47
Биолица-една комплетна личност која сака да го заведе моето  мислење за неа на сосем друга страна со името и аватеарчето плазење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 12:00
pa prema Avatarot Angjelina nosi broj 37

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 13:50
па према аватарот,анакин
мудро си посматра,таинствен, некогаш тешко разбирлив
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 14:03

didi26

Ubava devojka koja sto vodi griza za svojot izgled.Senzualna,no i seksipilna.Nenametliva,no nikogas vo senka.Dobra,no i silna.Znae da go dobie toa sto go saka bez mnogu galama,na intelegenten nacin.Umereno otvorena.
Sakam da ja gledam poveke vo temite kako sto se individui na izmin.2 milen.,filozofija i psihologija,za da ni ja pokaze i taa stranaсреќа

~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 14:09
Lotus Flower

нежна, осетлива , уметничка душа.
Сигурна сум дека таа душа е отразена во красиво лице.среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 14:10

blueprayer

Spored godinite sto gi ima(21)ne mozam a da ne i se vosh*tuvam.
Borbena;nacinot na koj sto se izbori za covekot koj sto go saka iskreno me trogna.Dobra devojka,druzeljubiva,razumna so izgradeni stavovi za toa sto saka i sto ne saka vo zivotot,razumno gledanje na dobroto i losoto...
Nema golemo ego sto mene posebno mi se sviga,bidejki se zastituva so toa sebesi od sitnici koi sto bi mozele da ja izvadat od ramnoteza,a i e poprijatna za okolinata.

Изменето од lotus flower - 31.Март.2009 во 14:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 14:15
-

Изменето од lotus flower - 13.Јуни.2009 во 08:41
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 14:19
Originally posted by lotus flower lotus flower напиша:

Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Анакин....нихилист...никој и ништо не вреди за него...затворен до максимум....човек со мал број пријатели, а голем број непријатели...тврдоглав...се што кажува поткрепува со аргументи, но понекогаш престрог и нетолерантен...тешко е да го повредиш затоа што не се замара со туѓи мислења, искрен и премногу директен.....

anakin

Sepak stanuva zbor za sestran covek,kreativen,neverojatno intelegenten(poradi toa tesko razbirliv za mnogumina),nepogresliv vo sudovite za rabotite okolu nego,i pred se i nad se covek so dobro srce.

Точно. Само за едно може да се дискутира -  непогрешлив.
Нема такви луге.

Изменето од pagane - 31.Март.2009 во 14:25
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 14:29
-

Изменето од lotus flower - 13.Јуни.2009 во 08:43
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 14:38
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

брза......нетрпелив, агресивен, полн со предрасуди за разни работи, инаетчија, нетолерантен, под маската на незаинтересираност крие ранлива душа, слабо образован, лош родител (или син).... самозаљубен и егоистичен....
 смеење   -tebe,...mekotelko,..bi ti preporachal da si ja smenish profesijata,( ako ,..sluchajno ti e bash ova,..psiholoshka analiza na lichnosti,...ili neshto sl.),...zashto gledam deka leb ne mozesh da "pechesh" so tvoive delenje na atributi,...bidejki,..za da analizirash nekoj,..megju drugoto ,..ne treba se bukvalno da go sfakjash toa shto go "slushash" od "objektot" na tvojata "opservacija",..

inache,..od tolku "seopfatna analiza",..jasno deka i ke trefnesh neshto tochno,... ( osven ,...bojadisanoto!)газење%20од%20смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 14:59
Бидејќи темава е провокативна и многу е лесно да се забега во лични расправии и препукувања, правото на реплика ќе биде ограничено на една реплика по постголема%20насмевка - доколку се пронајдете некоректно “анализирани“ или опишани од друг член.

Ќе ве замолам сите да се воздржувате од злонамерни и навредливи коментари.
Сфатете ја темава како забава...
среќа
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 17:36
na pr.zbunet,,,sekogas me zbunuva i nasmejuva istovremeno
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 00:30
Анакин-посебно ми е занимлив, и аватарот и целокупното му творештво укажува на многу мистична, мрачна и интровертна персона.
Не го разбирам понекогаш, понекогаш воопшто ама е несекојдневен и „различен„(во позитивна смисла).

Изменето од GlenKlouz - 01.Април.2009 во 00:31
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 00:35
Мрзла и Филмаџијката ми се во слична категорија, млади свежи женски фаци, со бујна фантазија, темпераментни и Cool
И ги сакам постовите на Филмаџијка кратки се и ефектни.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.