|
Случајот СВЕДМИЛК и фармерите |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |||||||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Ситуацијата со СВЕДМИЛК мое мислење е дека ќе се среди,сточарите ќе си ги добијат своите пари.
Туку ти кажи ми за споредбата со ТАТ и СВЕДМИЛК.
Тоа ме интересира мене.
|
|||||||||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||||||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
24 / 7 go ispi slatkoto od mlekoto ........... go sobra i kajmakot ....... na narodot mu ostana samo da podgoltnuva dodeka go gledase kako pie
|
|||||||||||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Немој не ме смеј бе човек... Очајно е.... Како прво , кој ќе ни го донесе тоа добро утро, ОКТОПОДОТ, АТЕНТАТОРИТЕ , кој??? Од друга страна ако кога човек ќе размисли и во право сте до некаде со вавкви теми... Веројатно се бара некое пропорционално размислување... Или сликовито... Ако човек кој украм милион евра украде 100.000 тоа не е ништо од друга страна човек кој што никогаш ништо не украл и 100 евра да земе многу се... Туку ни така не е , ТАТ и СВЕДМИЛК се две различити прикаски... Фирми пропаѓат во цел свет и никому ништо... Животот продолжува... Жално е навистина за МЛЕКАРИТЕ који се оставени на милост и немилост, и мислам дека треба да се најдат инструменти како да им се помогне... И додека ТАТ беше смислено сценарио, СВЕДМИЛК е прикаска која најмалку си ја посакуваше ГРУЕВСКИ... |
|||||||||||||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Tat bese smisleno scenario i edno vo nizata poradi koi sdsm stigna kade sto se naodja ........ no sto stanuva so swed milk ? ..... kako e mozno nekoj da bide uapsen samo poradi neplateni uslugi na taksi ili rent - a - kar a da ne bide gonet poradi krazba na milioni evra ? ........ pa neli tie " investitori " bea edna od gordostite na ovaa vlada pokraj " investiciite " vo bunardjik ? ........ vamu se napoi so mleko a tamu jadniot se fati za lopata ... i propadna sve za sto se fati
|
|||||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
И како што бива кај нас, се молчело долго време, се дозволи вработените да не земаат плата, млекарите да си го распродадат имотот за да ги вратат долговите. Во ТАТ секој доброволно ставал пари на книшка и чекал да се збогати од камати, овдека некој склучил договор за развој на малото стопанство, луѓето-млекарите се изиграни. Тат-ЈАД секогаш стапот се крши на грбот на сиромавиот.
|
|||||||||||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
izglea nekoi neznaat sto znaci PRIVATNA firma.....ali aj posle 50 godini komunizam nisto ne mi e cudno
|
|||||||||||||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Изменето од chuchuliga - 01.Април.2009 во 11:05 |
|||||||||||||
да бе
Сениор Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
само 2 милиона евра - ништо пара
|
|||||||||||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=09/swedmilk-02-04.wmv&VestID=106626
што убаво кажано......."кога ке се најадам леб,ке пијам вино"
|
|||||||||||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||||||||||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Морееее нека бидат среќни шо не испаднаа патриотите.....ќе видат они штрајк , аздисани од јадење и пиење сеа ќе штрајкуваат на Никола ќе му ја матат водата пред вториот круг ќе му мешаат сметки . Арно шо не ги истепаа |
|||||||||||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||||||||||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
dobro kazano ........ sosem ispravno i na mesto ....... imaa srekja sto ne ispadnaa " versko - patriotskite " sili na 24 / 7 vo odbrana na idejno - ekonomsko - politicko - verskiot idol i lider ....... duri i strav me fakja od pomislata sto se mozese da im se sluci na tie koi se osmelija da se pojavat i da protestiraat pred negovata zgrada so statui od aaaaanticko vreme na negovata vlada
Изменето од miroslav_g8 - 02.Април.2009 во 19:11 |
|||||||||||||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
hehhehe me presmea ova za placenje e ustvari, ama ajde, da se nasmeeme nad realnosta nasa... |
|||||||||||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
za placenje e definitivno i bez somnenie . medjutoa , borbata e teska ama kje izdrzime ......... sekogas duhot bil posilen od se
|
|||||||||||||
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |