|
Груевски и ВМРО-ДПМНЕ пред тотален колапс? |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
te molam , mozes li da ni pojasnis koi se masonite vo MKD ? ........ zosto , vaka kako zboruvas , mislam deka aludiras na aktuelnata vlast .... vo civi race se naodjaat site funkcii i institucii preku koi mozat da vlijaat na se ona sto go napomena
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE SE GRUEVSKI I DPMNE PRED TOTALEN KOLAPS. TIE JA NAPOLNIJA PARTISKATA KASA I SVOITE DZEBOVI. NIE SME PRED KOLAPS - OBICHNITE GRAGJANI
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
cro
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zalosno ali vistinito. potpolno se soglasuvam |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cudno,site samo protiv Gruevski zborat,a za onie sto ni ja unistija drzavata od "91 navamu kaj se....po zatvori pola a drugite uste se borat za vlast,da grabnat uste nesto so ostana,oti samo za toa gi biduvase za nisto drugo..aramii i kradaci..Sega barem red se znae.....
|
||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од anastea - 30.Март.2009 во 23:45 |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izvini ama sekoj si ima pravo na svoe mislenje...Ti mozes da si mislis kako sto sakas,ako sakas kandidiraj se na slednite izbori i za tebe ke glasame,sigurno deka ke ja upravis Macedonija... I ne sum "BE,a za toa "setaj po opstinski komiteti" ne pisuvaj za luge koi sto ne gi poznavas..... Pozdrav.. |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега ми е јасно зошто кај нас не идат Медведев (Путин), Обама (Клинтон-ица), Меркел-ова ... МКД Фајтер, те молам имај малку почит кон другите членови на форумот! Добро? Изменето од Zlatnik - 31.Март.2009 во 11:50 |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jako e ova
na 5ti april kje gi osvojat 90% od site opstini a se pred kolaps lele kolku bi sakal micotakis da negovata partija bide pred takov kolaps |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
oflele
Нов член Регистриран: 30.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
после изборите во недела, кога слепиот и глув народ (наскоро и во вистинска смисла антички) ќе им ја даде сета власт во раце, сите ќе бидеме сведоци како се гаси животот на една слаба држава. тоталитаризмот ќе не уништи. кој не верува, ќе видиНамерно го оставам постов за да ти воочам каде ја претера и дека не смееш овака да генерализираш за целиот македонски народ. Но, не само за тебе туку и на сите останати кои планираат да давааат овакви или слични епитети, ќе им следи банирање. Изменето од oflele - 31.Март.2009 во 17:05 |
||
oflele
Нов член Регистриран: 30.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MyWay точно дека секој си има право на свое мислење, но само доколку размислува како груевски. тоа ни го покажаа во саботата.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahhahah postoi pravilo lugjeto mozat da se glupavi no glup narod nema Изменето од anastea - 31.Март.2009 во 13:25 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se dodeka postojat luge na koi sto edinstvena rabota im e karanje,vreganje i ruganje nikogas drzavata nema da trgne napred.. mesto da kazuvate kolku ne cini nekoj pa srabotete nesto i pridonesete i vie za drzavata...a ne samo Gruevski da vie e kriv ili bilo koj drug...POBEDA za Makedonija
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pirova pobeda!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovie komunjari naprajle izglea e-centar pa sea gnjavat po forumi......posto za drugo ne gi biva!!
losi gubitnici.....ne ni e izraz za toa, ja bi rekol POLUPISMENI gubitnici! |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |