![]() |
|
Изградба на црква на плоштад Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 114> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Republika Makedonija e MULTINACIONALNA I SEKULARNA drzava ........ taka barem e spored ustavot ....... koj e toj koj se obiduva da vo Republika Makedonija raboti sprotivno ustavot ? ....... da go prodlaboci jazot pomedju ludjeto od razni veri ? ...... i treba li na Republika Makedonija problem i tamu kade sto nemase ? ........
![]() |
|||
![]() |
|||
vaskapraska ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
||
Зошто ја мешате власта? Таму не тепаше полицијата, ниту пак демонстрантите имаа партиски обележја. Тепаа луѓе кои стоеја со црковни обележја и знамиња. |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
e pa tie so crkovnite obelezja navistina se ludje od verata Изменето од miroslav_g8 - 31.Март.2009 во 11:40 |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
zar e vazno vo koj vek so e izgradeno za 1000 godini i crkvata sv nikola na plostadot kje bide 1000 godini stara kakvo be cesanje po glavata vremeto e irelevantno koga kje se resi neso da se gradi ili mislis deka i zavrsila modata na crkvi na plostadot ma kje pastiram jas uste Crkvi na plostad poarno nego da se cesam ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
неверојатно е колку за два три дена форумов се наполни со „верници“ кои дискутираат за црквата а на темите на вероисповед никаде ги нема
сомнително малце нели? и неверојатно е како сите си верглаат некои си глупости кои ни јас ни некои членови како евангелос не ги разбираат, мислат ако на една страна го спомнат бог пеесет пати дека нешто многу позитивно постигнале Изменето од zabegan - 31.Март.2009 во 12:06 |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
о и заборавив да кажам, да имаше Архи востанието било каква врска со политика или СОРОС, ќе беше многу помасовно и посилно, за разлика од контрапротестот
Изменето од zabegan - 31.Март.2009 во 12:16 |
|||
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
greska si na forum ima i imalu kup vernici koi vikat aleluja nie bevme vo manjina no ako sum ateist, sakam crkva na sred plostad |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
2. значи треба да чекаме 1000 години за црквава да стане актуелна? 3. времето се разбира дека не е ирелевантно, да беше, Груевски немаше да го избере точно помеѓу избори 4. постирај ти колку сакаш, во светот има милиони плоштади со црква на нив, малце ќе се умориш. ама ниеден од нив не е како плоштадот на Скопје и нема ист дух |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
во овој случај можам да кажам дека или ти е кеиф да им тераш инает на сите или си некое партиско војниче ме разочара анакин, мислев дека ќе бидеш еден од оние кои ќе остави асален коментар во темава, критичен и кон твете поделени мислења Изменето од zabegan - 31.Март.2009 во 12:18 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
||
Па зошто и сега не го сторивте истото, туку ја зедовте правдата во свои раце и судевте онака како вие мислите дека е правилно, според ваше верување и убедување? Со ова не само што ги навредувате сите кои не мислат како вас, туку му се спротивставувате на вашиот бог! И покрај тоа се декларирате како верници?! ![]() |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
![]() |
|||
||
Изменето од zabegan - 31.Март.2009 во 12:20 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
so ti e covek?????? jas si go sakam svojot grad i ako me prasas so sakam da gledam na mojot plostad kje ti kazam sakam da gledam kipovi fontani crkvi gulabi mostovi i se sto ne e biznis so vi e na vas vo se gledate politika |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
sakam i oficerski dom da se vrati
i teatar sakam se sto lugjeto gi pravat srekjni na eden plostad plostad e mir i prijatelstvo na site lugje koi kje se najdat na nego ic ne mi se doagjat vasite razmisluvanja ama ic Изменето од anakin - 31.Март.2009 во 12:25 |
|||
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
..prosti im Boze,ne znaat sto e ubavo!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 114> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |