|
Дали често ви се случува да не јадете? |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не баш често, ама последнава недела..... хаос... немам време
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sega me spukaa so kolokviumi i ispiti i ne sum salam na masa sednat... samo kafe i cigari... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не јадам-не ми се случило
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во последно време ...ДА... често.....
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море јадам 5-6 пати дневно.......... се, се....ама да заборавам да јадам....нема шанси.... |
|
МИР со сите
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве денес немам никаква храна внесено во организмов освем чоколадни стоби флипс..
ова ретко ми се случува,ќе припаднам денес..човече кое говедо сум
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bogami da. redovno....vo petokot imav 3 kila pomalce...a sega se meram uste 1 kilo sum simnala. periodov osven alkohol kafe i cigari retko nesto da stavam u klun. vcera vecerta zemav ke jadam ama i toa ostaviv. fakticki cel den bev na edno kubansko rizoto so zelencuk,... (koe ni toa ne go dojadov ni do pola)....i tek vo 6 varen kompir malce..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, nikogas...i da nemam vreme salam da sednam, ke zemam nesto vo race i teram.... rani dusa da te slusa
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ic nisto da ne jadam???....ne,takvo nesto ne mi se slucilo.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ...nekogas
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хмм често да
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
последнава недела немав време..... некогаш и ми се случуваше да појадувам дури во 4 на голем одмор.... ама викендот беше...... во вц не стасав да отидам, а камоли да јадам...... и згора на се и саатот отиде напред..... кога човек е зафатен, значи нема време за ништо.....
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ето денес од 8 саат разбуден сабајле дурииии сега ќе појадувам т.е. прв пат сега ќе јадам
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cccc nemoj taka da ti se slucuva pocesto
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |