![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 433434435436437 525> |
Автор | |
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I Kad jednom opet ti zatre*am ja
tebi bicu tu samo reci da znam ljubav osecam nije nestala jos zelim te kao nekada... |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
potseti me sta to besde ljubav i bar na tren biti zaljubjen
sta to bese sta to bese ljubav i bar na tren biti zaljubjen... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
A sega odete si site, sakam da sum sam
Ne bi me razbrale ni da vi objasnam Ve imam kako svoi no mi fali edno lice sokrieno vo mojto neprozirno srce |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Povratak njenog... velicanstva ljubavi... Kraljica srece... meni nista ne znaci... Jer ja volim te jos... Vise nego i prije... O, o, ooo, o, ooo.... volim te jos... Vise nego i prije... O, o, ooo, o, ooo.... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
OATANI,
OSTANI JOSH OVE NOCI
LAKSE CE MI SAN NA OCI
BUDI DRUG MI TI
HAJDE OSTANI.........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ko se s nama druzi
zivot mu je duzi
ko se sunca krije
bolje da ga nije....
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
NIKOGA NISAM
VOLELA TAKO
DUSHOM I TJELOM
BESKRAJNO LAKO
KAO TEBE
NIKO KAO TEBE.........
|
|
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
И уште не ми иде ум...
и сеуште се вртам во круг...
без тебе, без тебе......
јас сум како луда...!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
u vatru i vodu ja skocila bi
i nebo i zemlju ja spojila bi i bog bi se plasio kada bi znao koliko te volim, koliko te volim ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
I belong to you
And you... You belong to me too... You make my life complete You make me feel so sweet... You make me feel so divine Your soul and mind are entwined Before you, I was blind........ ![]() |
|
![]() |
|
magla pak me pokriva
mirisa na nevolja
nokva sum ti taka sam........
|
|
|
|
![]() |
|
nemozam od tebe da ozdravam
seta ljubov dur sum ziv
na tebe ja potroshiv.......
|
|
|
|
![]() |
|
wizardbt ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
dali ja imas ova pesna ne mozam nikako da ja najdam ako ja imas pisi mi na e-mail naum-asroma@hotmail.com
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
ovoj stix go nemam slusnato gore od goreimenuvaniot wizard:dali ja imas ova pesna.......
![]() ![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 433434435436437 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |