|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мона Лиза
никот посочува на тоа дека насмевката и е загатка а уствари кога ќе и го видиш аватарот сфаќаш дека не е така а инаку сака да оди на живи свирки |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hm,....ednostavna no very special girl...izgleda deka ednostavnosta e nesto sto najveke go sakam pa imam samo pozitivni kritiki.... mozebi i zasto e dosta retko.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блу колку што знам навива за Вардар
многу интересна личност, искрена и секогаш го пишува во постовите тоа што го мисли без разлика дали некому му се допаѓа тоа или не и со сите тука има муабет не верувам дека некој е скаран со неа уствари....кој може па нејзе да и се налути |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа над мене.... е лоша......полоша не може да биде...вештерка
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuuu litium nikogas nemam sretnato pogolema inaetcivka od nea... taa si znae dobro kako ja vikav ama ete sepak i davam sansa da ja prifatam kako sosema druga licnost....
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ЛИТИУМ ми делува сосема средена личност....која знае што сака од животот, но знае и дека ако тоа што го сака не може да го добие нема да очајува, туку ќе се конформира со срединските услови......... Погледнете го само ова..... Живеј го животот како што можеш...кога не можеш како што сакаш!............прееееекрасно........ |
|
МИР со сите
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blueprayer ....Секогаш гласна.....горделива.....по малку инаетчика .......знае што сака, но нема храброст тоа секогаш да го направи...ДЕТЕ ДОМАЌИНЧЕ.........ДОБРА ДУША......пречувствителна.....Ама се на се душичка....
|
|
МИР со сите
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа......разумна, интелигентна, свесна и совесна, морална, трпелива...културна....мила, но во исто време и строга........ПРАВЕДНА......
|
|
МИР со сите
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Златник.....интелигентен, слаткоречив, топол, сестран, со различни интереси и познавања од многу области....добар родител, сопруг, брат, син......човек со идеи, но и подготвеност за нивна реализација...обѕирен кон другите луѓе....
|
|
МИР со сите
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd......разумна, паметна, секогаш настапува аргументирано, забавна, со супер смисла за хумор, прифаќа шеги на нејзина сметка и самата прави такви (значи сигурна во себе)...супер учителка...закон мајка...либерална сопруга....
|
|
МИР со сите
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
брза......нетрпелив, агресивен, полн со предрасуди за разни работи, инаетчија, нетолерантен, под маската на незаинтересираност крие ранлива душа, слабо образован, лош родител (или син).... самозаљубен и егоистичен....
|
|
МИР со сите
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Polzavce - interesni postovi koj pokazuvaat inteligentnost , razumnost no i smek +humor. Imas odreden stav i stojish zad nego
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин....нихилист...никој и ништо не вреди за него...затворен до максимум....човек со мал број пријатели, а голем број непријатели...тврдоглав...се што кажува поткрепува со аргументи, но понекогаш престрог и нетолерантен...тешко е да го повредиш затоа што не се замара со туѓи мислења, искрен и премногу директен.....
|
|
МИР со сите
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |