![]() |
|
Каков би сакале да е вашиот живот?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па темата е каков би сакале да е нашиот живот..сигурно секој посакува да му биде среќен,а за др.ќе си каже секој..
![]() ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
,,како од бајка
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....онаков како што го сонувам со отворени очи.......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
kako vo ..volsebnite prikazni,,
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Fer i praveden kon mene.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Sex,drug and Rock&Roll
sloboda na izbor bez predrasudi Let's Rock |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Zivot kako od bajkite
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
delumno e pocnav od zamok,site tersene ja naopaku
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Среќен.Под среќа подразбирам...
...долг и здрав живот; ...деца кои ќе ја продолжат фамилијарната лоза; ...добра репутација; ...материјален напредок; ...среќен брак; ...добри пријатели; ...успешна кариера; ...углед и почитување меѓу луѓето; Изменето од lotus flower - 15.Јуни.2009 во 11:25 |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Јас сакам да сум некоја богата ама баш богата госпоѓа, да имам стар традиционална куќа со безброј спални и сите удобности на модерната технологија, да имам едно 5/6 возила на располагање, кола за секаква пригода, да имам огромно атеље на приземје, огромен базен, 5/6 кучиња и исто толку мачки. Професија- ќе одам по аукции, ќе играм голф, ќе шетам по светот, ќе сновам свое археолошко друштво и ќе се зезаме по Ј.Америка и Египет летно време.
Ќе си правам изложби и ќе одам по туѓи, ќе одам на промоции и модни ревии...ете така сакам да живеам. Знам дека тоа ќе ме чини среќна а и маж ми, ќе може да стане сопственик на имоти на многу скапи локации и да ги претвори во хотели и да си брка бизнис ![]() А и како така доста богати луѓе ќе си имаме и приватен авион и сопствена писта а ја во слободно време ќе зимам часови по летање и падобранство. Еееее пуста фантазија ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Fala bogu ni ovoj ne e losh ama koga bi imala pari onolku kolku mislam deka kje zavrshat rabota bi izgradila dva tri doma za decata bez roditeli, bi zaposlila lugje koi sakaat da im go podobrat zivotot na ovie deca, nastavnici koi ke im pomognat da steknat solidno obrazovanie. Bi im platila shkoluvanje i bi im pomognala barem nekoi od niv da prodolzat so istata dejnost.
Ako mi ostanat pari, bi izgradila domovi za zgrizuvanje na zenite koi se maltretirani, da imaat smiren zivot, dignitet, slobodno da si gi rastat decata. Ama zasega nemam tolku pari. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Da ziveam vo oblaci i nikogas da ne padnam.
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Онаков каков што е...само малце посреден и поведар. Да можам барем 2 дена во неделата мирно да ги пројдам и да има некој што ме сака, почитува и цени. Што му вредам и што нема да рече-таа е успешна и доминантна.....и да с еплаши од мене.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
A за себе нешто? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |