|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 747748749750751 1364> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога успеа за три дена да научиш да плетеш?
Сега ќе ти дојде Рушка и ќе ја натерам да те провери |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......ма само да видиш какао терам......едно фркет едно наопако
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maцо, ти само плети... еве баба ми ти спрема уште волница... за џемперчето Рушка што не ми го сплете,можда од тебе ќе се офајдам
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
плетам,плетам.....па ке видиме кој ке се офајди
|
|
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......ц ц ц ц ни кафе не вареле денес
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите кренаа раце...нема кафе...нема цигари...а за пиво ич муабет да не правиме
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како не...кренале раце...баш ме интересира кој успеал тики туку така да крене раце од кафе и од цигариња
Кафе и тутун - повелете...за пиво задоцнивте,помина 19 часот |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За гушкава имаш екстра третман... Дозволи да ти припалам
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......може едно без шекер за мене
|
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
псссссс...проблем ли е...сакаш обично или од модерните модификации на кафе во вид на нес-кафе, капучино,макијато или по најново ултра модерните мокачино, кафе лате,кафе- американо и така натака и така навака друго кафе? ( ги набројав ли сите?)
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да дојдеше и оризот да го истребиш и празот да го исецкаше и сармичките да ги свиткаше?
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........ја би едно кафучино
а мамче ти како да спремаш нешто
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не Мацо, сеуште сум во идеја да спремам Барам кандидати за реализација на плановите
|
|
Внеси реплика | страница <1 747748749750751 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |