![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 432433434435436 525> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И ДОДЕКА ТРГНУВАМЕ
НА ДВЕ СПРОТИВНИ СТРАНИ
ЈАС НЕ МОЖАМ ДА ГИ ЗАПРАМ СОЛЗИТЕ
А ТИ,
ПЛАЧЕШ.....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Za eden zdiv
Za eden son Za mene malku e potrebno Placeme vo sebe A jas ne mozam Bez tebe A jas ne mozam bez tebe... |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Will you stay with me will you be my love
Among the fields of barley And you can tell the sun in his jealous sky When we walked in fields of gold |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
...........Cesto mojot pogled leta preku tugi
Ramena do tebe Noga preku noga sedis i ne poglednuvas Vo mene Iljada lica i ti Sonce vo nok megu niv Begajki cel zivot Ko za inat se me vraka na tebe ............. |
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
zbog tebe nedam
nikom da me voli
a dusha boli a
a dusha boli............
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Jа сам човек без имена
jа сам таjна сакривена |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
prodala me ti, za saku ljubavi
uzela mi mir, nemir dala mi |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ti si mi se,
zvezda sto nikogas ne zgasnuva, odnekade me gledas znam mi davas mok da prodolzam. Ti si mi se, sonce sto pat mi osvetluva i za tebe edinstveno pod ova nebo postojam. |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
josh te volim josh nisam nicija
josh je u meni ljubav ko eksplozija.......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Лjуби своjу землjу
на нjоj ти сагради дом и брани jе крвлjу своjом повезан си с нjом Лjуби своjу землjу лjуби благословлен плод и поносно по нjоj ходаj своj земалjски ход. |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
KAD BI BIO BLIZU
BIO BLIZU KRAJ MENE
JEDNU NOC BEZ SUZA
DUGUJESH MI NAJMANJE.......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
here we go
there's only 1 thing 2 do 3 words 4 youuuu i love youuuuu ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Koga te nema...
naokolu te baram..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Here i go again on my own....
going down the only road i ever known ![]() like a twister i was born to walk aloneeeeee..... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 432433434435436 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |