|
Бугарски фалсификати за Македонскиот народ!! |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 47> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od 5 falsifikati vo svetot , 6 se bugarski .......... prosto ....... pet se vekje storeni a 6 - ot e vo izrabotka
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
да бе
Сениор Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако и ти како грциве под бугарски разбираш македонски тогаш си во право |
|||
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уште Бугарски фалсификати - неделен весник "Глобус"
http://www.globusmagazin.com.mk/default.asp?ItemID=F0C89757B28284419C7024231FFE8164 |
|||
Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval
|
|||
Каснаковски
Сениор Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 130 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто да е пропаганда? Мисирков сам си пишува кое како е и што е. Мислиш „За македонцките работи“ е фалсификат? Па нели на таа книга се темели македонскиот национален идентитет? Само изгледа никој ја нема читано од вас таа книга. Ако некој сака да ја прочита, да му дадам линк. |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ние знаеме за Мисирков и затоа го почитуваме како Македонски преродбеник - кого почитуваш ти - сеуште не одговараш што си Јаничар или оригинален ТуркоМонголин. Ајде пушти душата и кажи каков си како и да е си се покрстил или од Македонците како ТуркоМонголин или од ТуркоМонголите како Тракиец - немаш нација,немаш потекло,просто кажано татко незнаеш кој ти е - луташ и бараш родител по цел свет а Македонија изгледа ти е најлогично решение чим толку на форумов си се окомил |
|||
Каснаковски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Реков вчера кој сум, што сум. Сакаш овој пат љубезно да ме отпратиш од форумов?
Ќе пишувам помалку од сега на таму. Целта ми е да се расчистаат некои заблуди, ама ајде, штом не е дојдено времето се` уште, ќе почекам. |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Паметна одлука! Изменето од macedon_alex - 29.Март.2009 во 19:04 |
|||
Каснаковски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така одлучив.
А ти што сакаш да кажеш со тоа „Паметна одлука!“ |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а инаку доста, преку таквото ми е со Крсте, изгледа вие не сте ја прочитале книгата, или ве интересира само јазикот на кој е напишана, во книгата Крсте јасно се изјаснува за Македонскиот народ, односите со другите народи вклучувајќи ги и бугарите како посебен од македонците и за македонскиот јазик кога ќе разберете? |
|||
|
|||
Каснаковски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изгледа ја немаш читано книгата, Забеган. Јазикот е негов си, македонски.
Скршив си ја заканата да не пишувам, ама кога треба.... |
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Каснаковски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да Бе, 100% немаш читано ни ред од неа!
Чим не знаеш на каков јазик е напишана, што да зборуваме повеќе? |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сакам да кажам дека ти е паметна одлуката да не пишуваш често. И онака тоа што го пишуваше овие два-три дена не држеше вода ( за егејските Македонци тоа што даде мислење дека е така ама без докази, тоа што се обидуваше да дадеш документи кои ја побиваат Библијата, ама се напишани неколку века потоа итн). Среди си ги убаво мислите и теориите, исфрли ги сите оние кои противречат на историјата и после со нови сили можеш да продолжиш. |
|||
Внеси реплика | страница <1 4142434445 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |