IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 109110111112113 137>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 10:43
...не е денес небото она што ти го подарувам, не ти се обраќам во ова врнежливо утро, ќе те оставам да гледаш низ прозорецот замислувајќи ја онаа сцена во која се пронаоѓаш себе и тука некаде и мене. Сега си она девојче расцветано меѓу ружи кое трчка додека ме замислуваш еден ден да дојдам и да ти го подарам целиот свет, да бидеш онаа принцеза осветлена од сонцето на седмото небо, онаа за каква се знеш целиот живот, онаа која каква само јас те видов, без да прашам која си и чија си, неоптеретен од предрасуди од претходно познавање кое го збришав со само едно одмавнување со рака. Одбив да бидам како другите за да стекнам енергија да те видам онакава каква си, а кога тоа го сторив, очите ми беа насолзени, го видов невозможното, видов светлосно битие кое лебди заради сета своја убавина, она...кое не би го видел да бев како другите, раце, нозе, очи кои се смеат...и корист. Можам само да те гледам без да престанам, ти годеше, не знаеше зошто бев опчинет со тебе, не знаеше дека гледам во тебе, она што не е видливо, она што секогаш ми требаше.
Не знаат колку се прекрасни, фрлаат кал врз себе за да го угушат и најмалиот зрак светлина, се ладат ненавикнати на таа топлина која ги плаши.
Ме гледаше сосем обично и навикнато, сега се плашиш дека нема да трајам заради топлината која избива од мене...заради тебе. Мислиш сонцето свети зад мене, трепкаш ненавикнато, ме нарекуваш сонце и ноќе, се забораваш и тогаш спознаваш како нешто што отсекогаш си го знаела, таквите моменти се се почести до оној момент кога ќе гледаш во мене со насмевка широка и насолзени очи...
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 12:42
LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 13:09
.....obicnite luge pisuvaat obicni zborovi.....vakvo nesto moze da napise samo MAESTRO            p.s...sega imame em ador za dozdot em treba ocila za sonce
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 13:13
 големо%20гушкање  големо%20гушкање  големо%20гушкање 

Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 15:34

I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 22:11
мечтаење.........бакнежбакнежбакнежголемо%20гушкање
apce
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 12:11
чекање......лутина.....чекање
apce
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 22:35
Одамна немав читаноизненадување Сега прочитав се што беше испуштеноголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 11:23
тагаpak nisto тага

лутинаaloooooo лутина
ti mislis da rabotis nestoлутина
ili dzabe zimas plata, a намигнување
apce
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 11:57
za zbunet
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 11:58
....може уште не му легнале парите на сметкаплазење

.....Маестрочекање......изнервираност........тајм%20аут........истепан.........
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 22:10
forum bez zbunet e kako supa bez sol

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 22:13
Збунет има право на одмор како сиот нормален свет. Ќе одмори, ќе ги наполни батериите и ќе ни ја одмори душата со една романтична прошетка голема%20насмевка
Тој знае дека некој мнооогу сака цвекиња и дека кога е вон шема, со паднат морал една серија од букети прават чуда.големо%20гушкање
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 22:29
така е мамад.
да бидеш забавувач е потешко одошто да бидеш стенкало и да се пекмезиш. се надевам дека со лесно ќе си ги наполни батериите. за себе, ако не за нас.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 109110111112113 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.