|
Вреди ли да се проба? |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ZA PROBA PARI NE SE ZEMA-FILOZOF |
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
sladjana_d
Група Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ako navistina ja sakas licnosta, zosto da ne...mislam se zavisi od pricinata za raskinuvanje...jas dosega nemam dadeno vtora sansa, bidejki smetam deka koga ednas ke se skine vrvcata sto ne povrzuva, kolku i da ja lepime nikogas nema da bide dovolno cvrsta... no sepak gi podrzuvam onie koi imaat sila i hrabrost da prostat i da pocnat od pocetok
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Niedna ne izigravala recedivist kaj mene, duri i go trga pogledot na druga strana so brz od na crveno na semafor rizikuvajki i kola da ja izgazi, a ja i vikam onaka od strav :
- Pazi ! A ona uste tolku ubrzuva cekor so prestrasen izraz na liceto, a zabrzano fico udira vo nea i ja mele na sitni parcinja dodeka nejziniot mozok se strkaluva nakaj mene...go zemam vo raka, seuste topol i go baknuvam sekavajki se kako ni bese...nejziniot cest nesreken izraz dodeka bese so mene, a mislev deka i e takva facata, a koga razbrav, veke bese docna...za nas...si gi brisam racete od prviot seirdzija i si zaminuvam da kupam leb, sramota, stalno kupuvam popladnei mi se smeat u prodavnica... |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ednash lepena rabota,zasekogash ostava traga...zatoa so novi sili vo novi pobedi
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne vredi ...
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ма ако дојде до раскинување ич не пробувам да... човече толку ме боли глава да не знам што мислам а камо ли што пишувам... поентата ми беше, не вреди...
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne, ne, ne, ne, ne...................posebno ako te povredi, stavi kraj i prodolzi ponatamu
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
целосно се сложувам ... само тешкото е додека да се решиш да ставиш крај
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zavisi...
|
|||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
VREDI MA
|
|||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
cccc mi vika ,,ma,,
|
|||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
VREDI DA SE PROBA SAMO S EPLASAM DA NE SE IZGORAM
|
|||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e vo pravo si ccc pametno
|
|||
Saevus
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 23.Март.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koga ke zavrshi zavrsheno e , nema nazad
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |