|
Претседателски ТВ дуел |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не дојде до пресврт, да почне Фрчко да бега од дуели |
|
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro luge so kakvi oci vie gledate???!!! Daj izlezete od toj partiski kafez i poglednete posiroko!!!
Ivanov si igral so frckovski?? Ivanov neznaese da vrati replika na kakvi ne obvinuvanja, deka e vocna figurna na grujo..deka nema stav, iznesuva sekakvi nepoddrzani stavovi, lazel tamu deka mu bil sovetnik na boris trajkovski - bog da go prosti, Trese deka imal politicko iskustvo - ustvari iskustvo u komunisticka partija!!! - samiot si kazuva!!! Optimist bil deka KOGA TOGAS ke vlezeme vo eu! Ne znaese da iskoristi 3 minuti, neznaese da odgovori na prasanje...max po 30 sec iskoristuvase.... Zbori tamu za Mogila kade sto frlase kletvi, kako on otisol kaj niv...da im go resel problemot...a tamu kletvi frlase... Pozdrav! Изменето од picky - 28.Март.2009 во 01:52 |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
picky, те молам воздржи се од вакви коментари за членовите! Сите си имате право на свој став и мислење на форумов, но не и делење навреди. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За ниту едно прашање одговорот не траеше повеќе од минута до минута и петнаесет секунди(а 3 минути дозволени според протокол...значи нема што да се каже зашто се е розово)
По начинот и времетраењето на одговорите според новиот претседател се ќе решиме на кратки стази за дваесетина минути се беше така летаргично...вкочанети новинари...однапред наштеловани прашања...тупа атмосвера...тоа не е тв дуел повторно бевме сведоци на“ максималната слобода на говор“ кога сето ова би се одвивало кај Оливера или барем на Телма би било сосем поинаку,вака беше очајно..... Изменето од Andjelina - 28.Март.2009 во 00:55 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ви се чудам на тоа ваше познавање на психозите
ТВ дуелите не служат ама буквално за ништо,поготово кај нас каде имаме куп навивачи ствар е до перцепцијата на посметрачот, ако он е симпаризер на Љубомира тогаш ќе види како тој е самоуверен и до факри го бие несмасниот ЃорЃе ако пак посматрашот е приврзаник на Ѓорѓе тога гледа како тој го прави нервозниот Љубомир Данаилов помало и од малечко изнервирано детенце НАВИСТИНА никогаш нема да имате права слика ако сте навивач на еден или друг такви се тие ТВ дуели,,, глупи и непотребни |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
picky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvini...samo bev maksimalno izrevoltirana od pomislata deka toj ke ni bide pretsedatel...sorry
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КЈЕ БИДЕ
А ТИ МОЖЕШ ДА СИ ИЗНЕРВИРАНА КОЛКУ САКАШ ФИНТАТА Е СО ИЗБОРИТЕ ДА Е ИЗБРАН ТОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛ КОЈ ПОСЛЕ СЕБЕ ЌЕ ОСТАВИ ПОМАЛКУ ИЗНЕРВИРАНИ А ТИ ЌЕ БИДЕШ ВО ТИЕ ПОМАЛКУ БРОЈНО ИЗНЕРВИРАНИ НО мене овој Тв Дуел ми наметна едно круцијално питање кое не ми дава да спијам ШТО СТАНА СО ПЕНКАЛОТО ШО ДАНАИЛОВ МУ ГО УКРАДЕ НА ЦРВЕНКОВСКИ? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
picky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mu go vratil u vozvrat za da go kandidira za pretsedatel
Nego...sala na strana tipov (Ivanov) stvarno nema stav..ko vcera da bese se sekavam koa na predavanje zborese protiv ohridskiot dogovor...se se vrti se se menuva! Изменето од picky - 28.Март.2009 во 02:02 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОСТОИ мислење струшно и политичко
стручно мислење е дека охридски годовор е едно од најголеми светски срања а политичко е дека требал да биде, додуше под диктат така да и двете мислења се исправни и можеш да ги користиш кога сакаш инаку ФРЧКОВСКИ да е претседател нема шанса македонски народ није глуп Изменето од anakin - 28.Март.2009 во 02:06 |
|
|
|
picky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobro e da se bojkotiraat izborite i da propadnat...pa da cekame bolja ponuda...
Ali u sekoj slucaj Frcko e milion pati podobar, intelektualec e, igrac e... Za razlika od nego Ivanov e spremen da place, so tie grimasite koa ke gi napravi...covekot e kako padnat od nekade i ne gleda sto se slucuva...toj ima problem - od edna strana grujo go uci edno, a od druga strana i on samiot e svesen deka toa sto go zbori frcko vo kampanjata e vistina, pravilno e...i neznae kako da mu kontrira! Toa si e moj stav, ako sakate ne go prifakajte, ama nekam da mi se komentira zoso me mrzi da vrakam |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ми направиле малку компарација меѓу претседателските ТВ дуели низ светот (последен што го гледав беше оној на Обама Велики) ќе забележиме дека претседателските кандидати стојат и одговараат на прашањата. Од водителот, ама и од противникот му се реплицира и контрареплицира и богами мора да се со бистар ум и да пазат што ќе кажат бидејки гласовите на неопределените може веднаш да преминат кај противникот.
Кај нас симболиката е јасна. Уште не станати претседатели седнати во меки фотељи. Седнати крст нозе и малтене секој што гледа има дојам дека уште малку ќе си прилегнат.Збунети новинари кои не знаат чија страна да заземаат а нити имаат вештина да сокријат чии симпатизери се, Прашањата напишани на ливче и кутрите водители едвам ги читаат. Одговорите летаат од лево на десно, и никако да се одговори на прашањето. Си упатуваат лични навреди (воштана фигура, марионета). Сакале или на ова синоќа беше блед ТВ дуел. |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ivanov jak? pa glasot mu treperese kako lisja koga duva proleten razvigor :P inaku Anastea, epitetite ne izostanaa , edniot mu se obrakase so vosocna figura, drugiot so burekonosac.... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no koj od vas znae bre
kade e penkaloto na BRANKO toa e najvaznoto od celiot duel inaku drugo bilo blablabla |
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa duelot so voditeli koi nemaat i ne znaat vednas da postavat prasanje na daden odgovor,taka e
ova sega, jas da gi stavam decata da mi pravat ajvar i od najubavite piperki dase, sto ke izleze , moze da si zamislite |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |