|
ЗА МАКЕДОНИЈА ОД МАСОНСКАТА КУЈНА на 15. |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Март.2009 во 13:35 |
|||
Поразително враќање
Црвенковски повторно мантра: На 15 септември... Црвенковски се заканува дека наесен ќе ја принудел Владата на Никола Груевски да се откаже од власта, а 62 пратеници на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги убедел да гласаат за распуштање на Собранието. Она на што се надева тој за реализација на своето сценарио е банкротирање на државната каса. Тогаш, според плановите на СДСМ, било најдобро време да се удри по власта. ........почитувани, Македонија од Масонската кујна накратко во најава изгледа како е погоре напишано. Изменето од orlov - 27.Март.2009 во 13:37 |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Црвенковски ќе се обиде на сите начини и со сите средства што ги има во рака..А тие не се незамарливи...
Како и да е по неговото враќање вештачки ќе порасне незадоволството во државата што ќе се манифестира со зголемен број на протести и обид на секој можен начин да ја парализира владата... Дали ќе му успее ќе видиме...??? |
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не е сеуште познато кој е предодреден од масонската ложа за Македонија. Можеби не случајно се јави и третата политичка опција. Можеби Љубе Бошковски е тој кој е од масоните предодреден да го диктира темпото и начинот на еконмското и политичкото живеење. Сега за сега се знае само дека веќе споменатата кујна има сценарио за распуштање на ПАРЛАМЕНТОТ во Септември оваа година.
|
||||
|
||||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
прилично се шушка дека ќе има предвремени парламентарни избори..што ли ни се готви?
Љубе е чуден играч во целата работа Изменето од Astra - 29.Март.2009 во 01:52 |
||||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
значи работава кај нас секогаш е село гори, бабата ја тепа другата баба
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa selo- drzjavata ne da ni gori tuku ushte malku kje izgori seta. A, okolu tepanjeto na babite: pa samo niv ne gi strav od kjotek, a i nema shto da izgubat. Onie od vrvot koitreba da se tepaat za narodot bash gi boli. Vazno e tie da se go napolnata chekmedzjeto. Zatoa kujnata na MASONITE ne dozvolu apsolutizam. Tie samo ne go izmerija umot i sega ni sleduva vistinskoto.
Изменето од orlov - 31.Март.2009 во 13:31 |
||||
|
||||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Сосема погречно ме иаш сватено. Ни најмалку не помислував на Бранко иако во основа е споменуван. Бранко си ја има одработено својата задача доколку му беше задача. Но во овој случај масонската кујна не ни помислува да го ангажира Бранко Црвенковски. Сосема друга личност и сосема друга опција е ангажирана за нашата трпеза од масонската кујна. Но дека во септември ќе ни се случи распуштање на Парламентот и вонредни парламентарни избори е повеќе од сигурно. |
||||
|
||||
Akacija
Нов член Регистриран: 08.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Neznam zosto se povrzuvate so nekakvi zaveri, masoni, vatikan, kominterna .... Dajte bre lugje, ne gledate sto ni se slucuva. Fasizam se ragja. Mora site, a ne samo spomenatiot Branko, da gi zdruzat silite vo odbrana na Demokratska Makedonija. Veruvam deka ovaa Vlada ke se sudri so narodot, no neveruvam deka toa ke bidi vo Septemvri. Toa ke bidi na sledni redovni izbori. Nikoj ne mozi Gruevski da go natera da izleze na predvremeni izbori vo Septemvri. Ke ja zasili diktaturata i ke si vladee. Nema da go recka narodot ni 5 %, duri i ke mu bidi kriv zosto ne go razbiraat. Diktator i avtokrat e po opredeluvanje. Zatoa dragi moi, amortizirajte kolku sto mozite, stedete gi silite za vistinskiot den, Septemvri ne e toa. |
||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Tochno e deka toj kje ja zasili diktaturata. No isto e tochno deka vele silite kje mu udrat embargo za edno, za drugo, za treto. Potoa kje go sledat kako reagira i dokolku ne biva kje mu udrat totalna izolacija pa da go vidime togash shto kje pravi koga NARODT kje se digne protiv nego. Da, tokmu ovoj navidum miren NAROD. |
||||
|
||||
Akacija
Нов член Регистриран: 08.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Te razbiram Orlov, go nejkat oti i sam se nejki i narodot go nejki. Samo sakav da ukazam deka nivnoto pagjanje nema da bidi vo mesec Septemvri,ovaa godina. Da nema lazni nadezi posle koi narodot bi bil uste porazocaran. A vo odnos na diktatorot, mislam deka tuka treba nekoi lugje profesionalno da se zanimavaat(pred se mislam na psihijatri). E, covece, vo XXI Vek da gradis crkva na plostad so svoeto ime za patron na crkvata, bolna rabota. Baska, toa da go pravis ne so svoi tuku so drzavni pari, aramiska rabota i licemerie do krajni granici.
Se izvinuvam so izbegav od temata, ama ova e Makedonija, se e izmesano i ne slucajno takvata salata vo gastronomijata se vika makedonska. |
||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тензијата е до толку зголемена што резилот може да пукне и порано. Народот нема веќе нерви. На секаде е ограбуван и омаловажуван. Погледни какви ли се манипулации се прават со Борците од воениот конфликт- 2001 година, со сточарите, стечајците и......... зар така ќе ја држи ситуацијата под контрола? Нема никаква теорија народот да го задржи ни под усов троструко да ја зголеми полицијата, не бар овој гладен, настрадан, сиромав, гол и босМАКЕДОНСКИ народ. Прелиена е чашата на сите страни, затоа многу бргу денот ,,Д ,, ќе биде. |
||||
|
||||
Zorge
Група Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Masoni i nivna kujna?
Mislis na Branko, Ljubco, Grujo,Hari, Bucko i ostanatite od site 40- od elitatta na Ali Baba? Interesno, Am znaes deka si vo prco........? Bravo be momce............ |
||||
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
||||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |