|
Ништо не е онака како што изгледа |
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Автор | |
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ne e...ama i normalno e !
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opticka iluzija ??? |
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dzabe ne veleta nije zlato sve sto sija.temava super drug pat poopsirno ke napisam interesna tema.
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hm... celo e, koga ima se'?
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama bas nisto se odi naopaku
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa sto ne mozeme da gledame jasno i pokraj 2 zdravi oci.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ne...e toa...zatoa sto se e iluzija
|
|
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Х: Срцка, дебела сум
У: Не ма, не си. Само така изгледаш. |
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega prasanje e sto e toa iluzija
pod H ili U
|
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e onaka kako sto izgleda |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се е во суштината
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna devojka sedese vo cekalna na eden aerodrom ,cekajki go svojot let.
Trebese dolgo da ceka. Zatoa resi da kupi edna kniga kako vremeto pobrgu bi i pominalo. Osven kniga kupi i edna kutija keks.
Sedna vo VIP cekalnata kako nikoj ne bi ja voznemiruval. Kraj nea na stolceto go klade kutivceto so keks.Na narednoto stolce do keksot sedese eden gospodin koj ,kako nea citase.
Koga taa si zede od keksot , i gospodinot do nea si zede eden...Iznenadena, nisto ne rece i prodolzi da cita kniga. Vo sebe si pomisli: vidi go budaliov, da imam poveke hrabrost , bi go zalepila sega!....
Sekoj pat koga taa ke zemese od keksot i gospodinot do nea ke zemese po eden ne i obrnuvajki vnimanie..
Prodolzija taka se dodeka vo kutivceto ne ostana samo eden keks. Devojkata si pomisli: bas me interesira sto ke napravi sega!!!!
Gospodinot go zede posledniot i go podeli po pola! Ovoj ja premina sekoja granica, si pomisli devojkata, sokirana si gi zede svoite raboti i trgna kon izlezot na cekalnata.Nakon sto i pomina lutinata, sedna na edno stolce vo kos za da gi izbegne moznite slicni zbidnuvanja.
Ja otvori torbata da ja stavi knigata vnatre i vo toj moment ja vide kutijata so keks se uste neotvorena.
Zasramena kako kradec faten na delo, svati da keksot koj go jadese bese od gospodinot sto sedese do nejze, koj bez ikakva nervoza go podeli i poslednoto parce so nejze, totalno sprotivno od nejze, na koi i bea povredeni ponosot i emociite.
ZAKLJUCOK: Kolku pati vo nasiot zivot ke ili sme izele tug keks, a da toa nikogas nesme i nema da go razbereme? Pre no sto doneseme "brzoplet" zakljucok i pre no sto pocneme da mislime loso, GLEDAJME so vnimanie na detalite, , mnogu pati situacijata ne e onakva kakva ni izgleda na prv pogled!! |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se dur ne ja sobleces ne mozes da ja znaes vistinata
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |