|
Next Time |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Next Time одлично звучат на српски и на англиски
Како што веќе објавивме, Next Time евровизиската тема Нешто што ќе остане ги снимија на српски и на англиски јазик. И, додека српската верзија сега ја знаеме како: Не дам да те дирају, англиската има малку подолг наслов: The sweetest thing that will remain. Викендов во Скопје ќе се снима спотот за Нешто што ќе остане, кој својата премиера ќе ја има кон средината на следната недела. Уверете се самите дека Next time одлично звучат како на српски, така и на англиски јазик: Не дам да те дирају The sweetest thing that will remain Песните може да ги слушнете на порталот Македонска музичка мрежа(mmm.com.mk)или пак во темата Евросонг 2009,ZOTE ги има приложено Според мене треба да се пее на македонски најубаво и најприродно звучат,иако и овие се добри верзии,ама момците си се патриоти и мислам дека на македонски ќе си пеат |
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
на Српски? WTF? Со што се толку привилегирани србите од толку голем број на гласачки земји?
не можам да ја сфатам љубовта на нашите музичари кон српскиот јазик |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
добри си се... сега почнаа има уште што да покажат..
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се сложувам со тебе!Верувам во нив и знам дека во годините што идат ќе им покажат на сите,и на тие што ги подржѕваат и на тие што не,дека навистина вредат и дека заслужуваат подршка |
|||
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сите што се трудат да постигнат нешто, да направат нешто ново, да остават печат, заслужуваат поддршка.. но сосем друго е ако истите тие, почнат да се сметаат за принцеви и принцези и заборават кој им помогнал да стигнат таму каде што се... а тоа е секако публиката, народот... се надевам тоа нема да им се случи на Некст тајм |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pesnite so koi pobedija Toto Kutunjo i Dzoni Logan ili Molitva od Marija se slusaat i denes pa ne sum razbrala da ima makedonska verzija
A megudrugoto moze da snimat i afrikanska, i kineska, i japonska, i......................verzija, i posle ke ne saka cel svet |
|||
Tony Clifton
Сениор Регистриран: 18.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KATASTROFA
|
|||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aма забеган рачунај дека босанскиот,српскиот и хрватскиот се слични така да со една песна добиваат промоција во 3 држави.Т.Е. 4 сосе Црногорците.
|
|||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe nema veza..toa e toa..mene naj kejf mi e so sekade se odlicno prifateni,kade i da otidat ima pozitivni reakcii,a ima i zaso..seta ovaa vreva so se kreva za evrovizija e apsolutno nepotrebna..a sigurna sum deka i oni taka mislat..edinstvenoto so e bitno e oni najdobro sto mozat da ja pretstavat makedonija i makedonskata muzika,i da ja imaat podrskata od publikata(neli publikata e taa koja te kreva do zvezdite)..a za mene nejgolem ishod od seto toa pretstavuvanje e nekoj da gi zabelezi za zdravje u idnina da im predlozi sorabotka nekade i nadvor zdravje..veruvam vo niv i nivniot kvalitet i zatoa i go kazuvam ova!!
|
|||
|
|||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На мтв има емисија каде што Некст Тајм заедно со Каролина ги пејат македонските народни песни..да видат сите како знаат дечките да пејат и нешто друго,и како добро го прават тоа..
|
|||
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lele sto se nema da docekame (ova sega prv pat go citam)....Izgleda nasive muzicari sto ne pretstavuvaat poslednive godini, ili glumat nekoe ludilo ili zaboravaat koja zemja treba da ja pretstavuvaat. Me zabole mene dali ke razberele srbite sto peeme ili ne. Zs ako taka mislat site srbite, hrvatite, slovencite ne peat na makedonski. Ne sakaat da cujat za toa., pod nivo im e. A nie ke se praime arni za site i zatoa vo finale ne vlagame. Srbite na srbski prvo mesto vadat pa nikoj ne razbira sto peela Marija Serifovic. Next-time koga pobedija peeja na makedonski i taka treba da peat. Aj i angliski neka e, neka pokazat deka znaat i drug jazik......ama se drugo e premnogu. |
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |