|
Најдобар автомобил |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Misica ke te demantiram malku!!! Jas vozam Toyota Corolla od 2004 godina!!! Ja kupiv na novo, i mene me cinese okolu 16.800 evra!!! Inaku vo ista klasa e so Golf, so 307, Megane, Stilo etc.... da ne gi nabrojuvam ponataka!!! Mozam da kazam deka za istite pari ke kupev Megane i toa Diesel!!! No se odluciv za Toyota, bidejki kako vikaat na reklamite: Kaj ste videle TOYOTA vo defekt!!! Do den denesen imam pominato okolu 45000 kilometri so nea, i iskreno osven guma 3-4 pati sto mi se dupna ne sum osetil nekoja razlika megju denot koga bese glanc nova i denes!!! Taka da Japonskite vozila i ne se vekje tolku eftini kako sto bea!!! A za kvalitetot da ne zborime!!! edinstveni mani im se sto sepak gi pravat za pomali lugje, pa taka so prostorot manjkaat malku!!! POZDRAV P.S TOYOTA COROLLA 1.4 VVT-i so 95 k.s Sedan verzija i SOL nivo na opremenost!!! Изменето од NRGMKD |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E jebi ga pravilno e TOYOTA!!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opel samo opel
|
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OPEL????????
|
||
The Godfather
Нов член Регистриран: 29.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mercedes Benz SLR Roadster |
||
Paid Tha Cost To Be Da Boss
|
||
Везо
Сениор Регистриран: 23.Јануари.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
германската машина, е многу здрава работа, кој пробал тешко дека останал рамнодушен
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се движев повеке накај Стилото... Но, како поминува време не можам да се одлучам.. А се повеке накај Тојотата ме тера.. Здравје
|
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислиш на убавицава?!?!? Изменето од NRGMKD |
||
|
||
BMW_M5
Сениор Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe im davam raka na japoncite za kvalitet!!! posebno za subaru imprezza !!!
A najdobar avtomobil za mene e ford(sve od ford) !!!
|
||
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
|
||
bonjovi
Група Регистриран: 22.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јапонците за квалитет се најдобри ! мазда 323ф најдобра кола
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro e FERRARI uste koga bi si se vozel vo nego :)
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
golfot 4 mi e neprikosnoven , super brz , ekonomicen , golf golf golf
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |