|
Дали мразите?? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od vreme na vreme i toa kako ........... poradi toa izbegnuvam da se gledam vo ogledalo
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO MENE NEMOJ |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UFFFF dobro e i jas tebe ne |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mrazam nikogas nikogo
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima luge sto ne gi podnesuvam i ne sakam da bidat vo moja blizina,a sum nemala potreba nikoj da mrazam...mozi da ne gi sakam, ama toa ne e mrazenje.
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ne ,ne znam da mrazam
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto da mrazam, ako nekoj tolku mnogu mi zgresi se osvetuvam odma....i pak sme nacisto....
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во моментот кога јас сум замислила дека некој ми згрешил мразам и тоа многу, ама во моментот. После откако ќе почнам да анализирам почнувам да ги сожалувам тие кои ми згрешиле затоа што веројатно нити можат нити сакаат да сфатат дека ако за нив нешто не е навреда за мене е и обратно. Ако тоа е омраза, да на моменти мразам.
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrazam ...da
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам да мразам,
многу луѓе ми погрешиле во животов,но едноставно нема потреба од омраза,кога тогаш се надевам ќе си ги сфатат грешките што ги направиле,можеби и ќе се покаат за своите постапки,но има кој да им суди,а тоа не сум јас |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |