![]() |
|
Lyrics |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 172> |
Автор | |
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spice girls love red peppers as children
Spice girls still love them when grow up Spice girls will marry men loving peppers Red peppers will put their love to the testers Spice girls Girls of red pepers Spice girls Hot Hot Hot Spice girls always love red peppers Spice girls love peppers from their hearts Spice girls are warm-hearted to everyone Red peppers make them smart * Spice girls Girls of red pepers Spice girls Hot Hot Hot * (Repeat) Their sweat smells of red peppers Their tears taste of red peppers Their moods are like red peppers Their songs sound like red peppers, like red peppers * Spice girls Girls of red pepers Spice girls Hot Hot Hot * (Repeat) Spice girls are frank like red peppers Spice girls are resolute like red peppers Spice girls are warm-hearted to everyone Red peppers bring them everywhere Spice girls Girls of red pepers Spice girls Hot Hot Hot Red peppers bring them everywhere Their sweat smells of red peppers Their tears taste of red peppers Their moods are like red peppers Their songs sound like red peppers, like red peppers ![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:59 |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Shamrain - The empty flow
this garden will never bloom the moments that shone are far this ocean no longer blue conceals all beauty drowns us in gloom pale ghosts in the shadows dead faces in the water barren spaces left behind melt into waves in the empty flow everlasting stains a quiet solitude tension wanes within i am as empty as the ocean the promises i made for you part from the seams too soon pipe-dreams torn apart slowly pass on vanish for good vanish for good the world is tranquil now close your weary eyes let sleep wash away this desolate reality tell you a fairy tale tell realities apart this is our haven within this quiet room you'll be safe until the dreams escape the dreams always escape am i still alive? |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Shamrain - Slow motions
with the falling leaves these pictures fade away moments of slow motions what used to be is now just a dream echoes of silent voices i’m living this life without myself the wings of angels hanging down my heart is torn and i’m tired of listening to the sound of rain no difference between what’s real and what is a dream through this soft white world i walk |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Lazes kao pas, gledas me ko zver, stvarno nije fer.
Sve, sve, sve, sve ces da mi das,al ja necu s tobom jer si mafijas. -Da dogovor kucu gradi rek'o je nek'o, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko. -Mala moja na vrh kola stani da te moje oko nanisani. -Skini skini kosulju al nemoj brushalter ostavi bar nesto mala da pocepa panter. -Kuce laje a ja mislim ti si, otis'o si sarmu probo nisi. stupovi od tuge se iskrivise vaservaga kaze da samnom teras segu dabogda dobila pesak u bubregu. (Zidareva ljubav) -Ja sam svoju Raziju miniro, poginut ce ko je bude diro. -Otisoooo si e pa nek siii, nisi bio bog zna kako seksiiiiii. -Mala moja na vrh sela moga, ti zivis u oblacima, ja zivim u opancima (?????) -Ja ti kazem odlazi pokido se lanac, a ti ne razumes ko da si Bosanac. Sutra kada prodje sto je noci milo, ti ne pricaj drugovima sta je sinoc bilo!!!! Rodno mesto Banja Luka, jedem cevap s mnogo luka u Becu sam gastarbajter, u krevetu pravi fajter |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Da li si spavala Da li si sanjala Naći ćeš cvet što po meni miriše Da li si sanjala Naći ćeš cvet što po meni miriše |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Azra - (Azra, 1980) - Tople usne zene
Noći su ovdje čudne dileme ulična svjetla naglo blijede a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene noći su ovdje ravnodušne sjene kada spavam zaklanjam lice i uvijek sanjam tople usne žene kako me ljube noći su ovdje nepoznate priče gasim cigaru i dižem se tiho i nikome ne dam da mi u snove uđe uživam dugo gledam je kradom noći su ovdje ravnodušne sjene kada spavam zaklanjam lice i uvijek sanjam tople usne žene kako me ljube |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Indexi-Da sam ja netko Da sam ja netko,
pozvao bih sve djecake, dao bih im igracke i pustio ih da se cijeli dan igraju i jure. Radili bi divne stvari, prekratki bi bili dani voljeli bi svoje skole djaci da sam ja netko. Svim majkama bih izbrisao bore, ucinio da ocevi ih vole, davnu ljubav da im vrate, i da mirno zive svoje sate, da sam ja netko. Ne bi, ne bi ljudi zivot proklinjali, sve bi ruze zeni poklanjali, kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo, i kako bi dobro bilo, kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo da sam ja netko. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Skunk Anansie - You'll follow me down
Survived, tonight, I may be going down, 'cos everything goes round too, tight, tonight, & it, you watch him crawl, you stand for more. & your panic stricken, blood will thicken up, tonight 'Cos I don't want you, to forgive me, You'll follow me down, you'll follow me down, You'll follow me down Survive tonight, (I see your) head's exposed, So we shall kill, constructive might, s'right, As your emotions fool you, (my) strong will rule, I won't feel restraint, watching you close sense down, I can't compensate, that's more than I've got to give. |
|
![]() |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 19:01 |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
ONE NIGHT STAND-JOPLIN
When I'm on the road playin' in a town without a name, And I'm feelin' low an' everybody looks the same. Well, you catch my eye, and then you come on strong an' try to make your play. Just because we loved tonight, please don't you think it's gonna stay that way. Don't you know that you're nothin' more than a one night stand. Tomorrow I'll be on my way, an' you can catch me if you can. Honey, take me by the hand and play that game again, yeah. Everywhere I go, the people wanna make some time with me. That's okay, if the next day I can be free. Well, it's feelin' good and you're the one I'm lovin' tonight, Well, don't you go and spoil it, babe, by trying to get yourself all uptight. Don't you know that you're nothing more than a one night stand. I'll be on my way an' you can catch me if you can. Honey, take me by the hand and play that game again, yeah!!! When I'm on the road, playin' in a town without a name, Honey, I'm feelin' low and everyone looks the same. Well, it's lookin' good and you're the one that's lovin' tonight, Don't you go and spoil it babe, by trying to get yourself all uptight. Don't you know that you're nothing more than a one night stand. I'll be one my way an' you can catch me if you can. Honey, take me by the hand and play that game again. Don't you know that you're nothing more than a one night stand. Oh, I'll be on my way, you can catch me if you can. Honey, take me by the hand and play that game again. Don't you know that you're nothing more than a one night stand. Lord!!! Lord!!!!! |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Zora rudi, dan se svetli
Javljaju se prvi petli Na pocinak kuci leti Vestica na svojoj metli Zivi bili, zivi bili Imbecili i debili Blago tebi, blago meni Unistice nas kreteni Tu nema boga, nema pravde I zato odlazim odavde I nas ce k'o nase oceve Zbog visih ciljeva nabiti na koceve Ko god hoce ovde moze Da hara i pustosi Sve kilavi Radovani I nejaki Urosi Dobar covek svako vece Zarije mi noz duboko Za veceru usi sece Za dorucak vadi oko ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |