|
Груевски и ВМРО-ДПМНЕ пред тотален колапс? |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
благодарам на предупредувањето убаво од тебе ќе ти памтам Изменето од anakin - 26.Март.2009 во 00:25 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....Јас сум од Словенија,...а пак се декларирам и осеќам како македонец,....чудно ....се прашувам зошто,....!?... Изменето од anastea - 26.Март.2009 во 00:28 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ич не ми е гајле
нит ме интересира |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да ве потсетам на темата: Груевски и ВМРО-ДПМНЕ пред тотален колапс?
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да така е да се каже ваква реченица и ако е со прашалник, значи скроз да се нема сенс за реалноста |
|||
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На основа на што е отворена оваа тема го молам авторот да објасни...
Дали 25 градоначалнички места во првиот круг и водството на Иванов се сметат за колапс...??? |
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...колапсот допрва доаѓа!,....да видиме дали грешам!?....
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не да грешиш но изгледа вчера си гледал WALL-E pa si pod toj dojam Изменето од anakin - 26.Март.2009 во 00:39 |
|||
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...не гледам WALL-E,...но ги гледам луѓето кај бркаат нешто по контејнерите,....
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа ај тогаш ќе си легнам...
И се надевам до утре ќе добијам одговор на моето прашање... На основа на што се должи темата??? Значи имали некој конкретни информацији или е темата хипотетичка, ШТО БИ БИЛО КОГА БИ БИЛО??? Еве јас лично тврдам дека рејтингот ќе им се зголеми имајќи го предвид фактот дека Љубе е завршена прикаска а тие гласови беа земени од ВМРО вци кои на некој начин сакаа да му оддадат почит на Љубе но на крај се виде дека беа изманипулирани ... Така да комотно може да се смета на минимум 120000 гласови плус на контото на ВМРО... Изменето од anastea - 26.Март.2009 во 00:46 |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И доста!
Тука да завршат сите офтопици и лични препукувања за вечерва, инаку ќе морам да ја затворам темава. |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.не гледам WALL-E,...но ги гледам луѓето кај бркаат нешто по контејнерите,....
vo slovenija?????????? |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И се надевам до утре ќе добијам одговор на моето прашање...
ti samo nadevaj se, koj moze da ti objasni fantazija???? nikoj bre |
|||
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....можеби Словенија ја тресе глобалната криза,...но контејнерите во Словенија се еколошки, за различен користен отпад,...за жал во нашите контејнери се генерира егзистенцијата на некои македонски граѓани,.... дали социјалните програми на Владата ќе ја надминат егзистенционалната епопеја на некои категории македонски граѓани!?...
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |