|
Стиховни разговори |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | |
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остави ја Кејт на раат,
барем еден саат.
Таа е симпатија моја,
а ти бркај си работа своја.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој е најзгоден дечко овде, знаете ли вие?
и кој тоа мене симпатија ми е? Ев срцушот тоа е да знаете, не ми го гибајте, да не се каете |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој ти ја чепка Кејт?
Постот беше за дилејт... Вие закажете си дејт, оти јас сум си стрејт |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo..
koga bi bilo tolku lesno
sekogas ke ja cekase vo tesno
ama toa ne odi taka
sedi miren , ne krevaj raka
jbg...go snema tekstot pred mene
sega go gledam pod mene
Изменето од lane62 - 28.Април.2009 во 22:13 |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Покажи нога избркај баба рога испрај гради право уфф...браво, браво безобразно смешкај се мешкај се облизни усни сочни привлечи и погледи бочни |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele kolku dobri ste....
presreknja sum bree... uste da vi stisnam licno raka.. epten na srce ne ke imam maka... Изменето од bijonse1 - 28.Април.2009 во 22:59 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Целта ми иде
иде да биде армија од поети ќе правам нема веќе сам да се главам Изменето од zbunet - 28.Април.2009 во 23:11 |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во армијата чичко
јас тенкист сакам да бидам че пуцам че паљам распаљотки че чинам на душмани глава че им скинам Живео маршал Збунет!!! |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro, dobar den!
da ni mine vo eden tren!
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нежни се
препознатливи меѓу милиони и горат, а насекаде водени столбови тажни како и се‘ околу нив солено неизмешани иако лицето ти го измив издаваат мисли како нив, кристални повеќе се твои отколку мои солзите во дождот |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam na planina na tisina da pisam ,
na cist vozduh cvekje da disam , mesto vo koliba ke postavam sator, no nad mene veke go gledam predator, Se cudam sto se sluci so misticniot lik avatarot star na anakin nik , predator e negov izbor nov dali e trgnat na posleden lov, Dali na ljubov stara se seti sega, ili mrznja kon nekogo mu bega, kako i da e mene me plasi , tesko vo negova koza da si, Od planinskiot vozduh moze mi e taka, na forumov pisuvam so raka jaka , ednostavno anakin promena saka, opasen e toj ova e negova caka... |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na planina, ama peshki
da ne padnes od tochak pa da bidat smeshki! Kolence krvavo si imam, se vrativ vo detstvoto nesakajki, sega viski kje si poracham da nazdravam! |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни вино, ни виски
повеќе не ме успиваат, срцево ми бега мака мачам да го дофатам. Како е можно, зарем има смисла.... да си го изгубиш срцето? Изменето од Kali - 20.Февруари.2011 во 16:00 |
|
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |