|
Груевски и ВМРО-ДПМНЕ пред тотален колапс? |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | ||||||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Не за џабе се рекло ' каков народ , таква власт ' .
Коле не е харизматичен ама затоа знае да прави илузионостички трикови он ти зема три па то дава едно и те убедува дека тоа едно нема шанси да го добиеш од никого друг освен него . Е сеа тоа не успева кај сите ама тоа е демократија т.е. кога две глупи глави мислат повеќе од една паметна....шо ќе му праиш
|
||||||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
ич тебе да не те интересира тоа |
||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Уф, ама ви легна темава
|
||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
читајки ги изборните резултати
овој наслов Груевски и ВМРО-ДПМНЕ пред тотален колапс? си го ставам во топ, најсмешни наслови од форумов |
||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
....да знаеш и не ме интересира како живееш,....а ни Колета не го интересира .....Тој те води во Антика!......Патриотизам,....Александар,....Егеј,....кај само ќе стасаш!?.....ако не си толку гладен!?....
|
||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
како сакаш ти Твое право јас си ги сакам моите предци не спорам за твоите твое право е да ги имаш такви кави шо сакаш ВОЗИ МИШКО |
||||||||
|
||||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
абе допрва ќе биде смешно и ептен ќе се смееме толку смешно што дури ќе боли |
||||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
ахам
смешно ми е сега се копрцат како глисти во стара конзерва од сардини а најсмеко е макрадули, денес е појави хахахахахаххаах |
||||||||
|
||||||||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
...предците воопшто не мислам да ти ги земам,....но дали знаеш кои беа Тие,...не му баш толку верувај на Грујо....па Македонија беше пет века под турско,.... а Александар го пороби тогашното вавилонско царство и Дарие ... а турците!?....
|
||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
јас за моите предци слушнав од моите предци а тие од воите предци за тоа грујо не ми е потребен а тебе?????? |
||||||||
|
||||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Ајде престанете со препукувања!
Не расипувајте златна темичка, што убаво ви тргна муабетот... |
||||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
а да,Макрадули...смешно...ги покажуваше дупките од лопатите од мноооооогуте нови објекти кртови да беа немаше да стигнат толку дупки да ископаат смешно...народов изгубил чувство за трагедија и комедија.... |
||||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
подобро да има дупка и да се снаит тука треба нешо да се гради
одошто да нема ништо и да се знаит дека нема да се градит |
||||||||
|
||||||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
пази да не се сопнеш
|
||||||||
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |