IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:15
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Колку аватарот кажува за членот кој се крие зад него ?Напишете колку можете да кажете за некој член од форумот  преку аватарот што го гледате.Значи една мала анализа среќа

eee Mona Liza само според аватарот.....си личат многу,same smile - same style,(само шо не носи шешир она)насмеана увјек плен за секое машко,инспирација за љубов и среќа.....накратко тоа е тоа заедничкото помеѓу аватарот на Мона Лиза и личноста зад тој аватар
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:16
за RUSHKA  : вака  гледајки го аватарот би рекла дека е ранлива , прибирлива личност,решителна,  самостојна , а читајки ја на форумот  би додала дека е доста разумна , осетлива е , внимателна , едноставна и добра .

поздрав и за RUSHKA големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:23
bijonse1  ,  така е, во право си , се служувам со тоа што го имаш напишано.среќа

Сепак , во моите постови додавам и од искуството, во врска со дружењето со овие членови.  А забелешката ти е на место,,бидејки и ти сама веднаш примети дека јас  анализирам само членови кои ги знам

можеби треба да ја преименуваме  темата , што велиш ?збунетост

Ама навистина сакам да прочитам што имаат да напишат форумџиите едни за други , според нивните впечатоци кои им ги остава  сликата од аватарот , па можеби и постовите кои ги пишуваат среќа
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:26
Мона Лиза-
кога ќе и го видам аватарчето ме потсетува дека треба да се насмевнам
ми зрачи со позитивна енергија?

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
IzGubEnA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 1066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IzGubEnA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:28
Mona Lizasekogas raspolozena...fina kon site clenovi na forumov...iskrena (ke ti kaze sto misli za tebe na takov nacin sto nemozes da i se nalutis)...mila...dobrodusna...i otvara najdobri temi

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:34
за BlackDevil: сонце, да бидеме реални, тебе аватарот воопшто не те опишува каков што си ти во реалноста

Но, ок,, значи ако те анализирам според сликата од аватарот, тогаш би дошла до заклучок дека си провокативна личност , некој у стилот „јас сум хакер„ , ............но, познавајки те веке долго време би рекла дека си дефинитивно многу добра личност, сакаш да се умилкуваш, не земаш се на срце, можеби малку мрзелива личност, но и малку срамежлив ,  тешко ги искажуваш чувствата

поздрав и за тебе големо%20гушкање 
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:47
anastea-одмерена,сталожена,смирена,слатка
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:48
Во договор со Мона, го променивме насловот на темата: Анализа на форумџии според аватар, ник, потпис...

Еве го воведот, па продолжете во таа насока:

Колку аватарот, никот, потписот, постовите ви кажуваат за членот кој се крие зад нив ?

Напишете колку можете да кажете за некој конкретен член од форумот  преку неговиот аватар, ник, потпис, постови...

Значи една мала анализа
среќа

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:51
анастеа-
ведра и насмеана...ама секогаш на штрек со метлата во раце
 аватарот ме потсеќа на убавите приказни од детството
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:56
за ENIGMA : судејки по аватарот, остава впечаток на женствена, романтична, нежна личност , а бидејки често ја читам на форумот и четот  би додала дека е многу фер и кај неа важи она „ како ке се понашаш спрема неа , така и таа ке се понаша спрема тебе „

поздрав за ENIGMAголемо%20гушкање
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:57
Анџелина млада жена со црна коса, модерна и софистицирана, сензуална, грижлива.
До сега со таков впечаток сум се здобила.

п.с Штиклот и е јак адут, може и да е таква закачлива ама дискретна

Изменето од GlenKlouz - 25.Март.2009 во 23:59
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:58
за Andjelina  би рекла кратко и јасно  : дама со европски стил , посебна, специфична,  се издвојува од останатите

поздрав и за неа големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 00:11
Рака на срце, ама искрено прв пат на форумот го гледам јузерот IzGuBeNa ,  хмммм

па вака сега : гледајки во нејзиниот аватар прво на памет ми доаѓа, заводлива, посакувана , секси ......

не би можела да кажам нешто повеќе бидејќи не се знам со оваа членка

поздрав и за тебе големо%20гушкање која и да си
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 00:19
за Biba_G :  многу ми се допаѓа аватарот,,некако ме расположува кога го гледам , има едно нешто што посебно ми се допаѓа кај неа : пред неколку недели кога бев револтирана и сакав сите пиперки да ги истурам врз форумот,,баш во тој момент Biba ме смири со нејзиниот коментар.

Навистина прекрасна личност во секој поглед

поздрав и за Biba_G големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,160 секунди.