|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee Mona Liza само според аватарот.....си личат многу,same smile - same style,(само шо не носи шешир она)насмеана увјек плен за секое машко,инспирација за љубов и среќа.....накратко тоа е тоа заедничкото помеѓу аватарот на Мона Лиза и личноста зад тој аватар |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за RUSHKA : вака гледајки го аватарот би рекла дека е ранлива , прибирлива личност,решителна, самостојна , а читајки ја на форумот би додала дека е доста разумна , осетлива е , внимателна , едноставна и добра .
поздрав и за RUSHKA |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse1 , така е, во право си , се служувам со тоа што го имаш напишано.
Сепак , во моите постови додавам и од искуството, во врска со дружењето со овие членови. А забелешката ти е на место,,бидејки и ти сама веднаш примети дека јас анализирам само членови кои ги знам можеби треба да ја преименуваме темата , што велиш ? Ама навистина сакам да прочитам што имаат да напишат форумџиите едни за други , според нивните впечатоци кои им ги остава сликата од аватарот , па можеби и постовите кои ги пишуваат |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мона Лиза-
кога ќе и го видам аватарчето ме потсетува дека треба да се насмевнам ми зрачи со позитивна енергија? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mona Lizasekogas raspolozena...fina kon site clenovi na forumov...iskrena (ke ti kaze sto misli za tebe na takov nacin sto nemozes da i se nalutis)...mila...dobrodusna...i otvara najdobri temi
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за BlackDevil: сонце, да бидеме реални, тебе аватарот воопшто не те опишува каков што си ти во реалноста
Но, ок,, значи ако те анализирам според сликата од аватарот, тогаш би дошла до заклучок дека си провокативна личност , некој у стилот „јас сум хакер„ , ............но, познавајки те веке долго време би рекла дека си дефинитивно многу добра личност, сакаш да се умилкуваш, не земаш се на срце, можеби малку мрзелива личност, но и малку срамежлив , тешко ги искажуваш чувствата поздрав и за тебе |
|
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anastea-одмерена,сталожена,смирена,слатка
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во договор со Мона, го променивме насловот на темата: Анализа на форумџии според аватар, ник, потпис...
Еве го воведот, па продолжете во таа насока: Колку аватарот, никот, потписот, постовите ви кажуваат за членот кој се крие зад нив ? Напишете колку можете да кажете за некој конкретен член од форумот преку неговиот аватар, ник, потпис, постови... Значи една мала анализа |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анастеа-
ведра и насмеана...ама секогаш на штрек со метлата во раце аватарот ме потсеќа на убавите приказни од детството |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за ENIGMA : судејки по аватарот, остава впечаток на женствена, романтична, нежна личност , а бидејки често ја читам на форумот и четот би додала дека е многу фер и кај неа важи она „ како ке се понашаш спрема неа , така и таа ке се понаша спрема тебе „
поздрав за ENIGMA |
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анџелина млада жена со црна коса, модерна и софистицирана, сензуална, грижлива.
До сега со таков впечаток сум се здобила. п.с Штиклот и е јак адут, може и да е таква закачлива ама дискретна Изменето од GlenKlouz - 25.Март.2009 во 23:59 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за Andjelina би рекла кратко и јасно : дама со европски стил , посебна, специфична, се издвојува од останатите
поздрав и за неа |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рака на срце, ама искрено прв пат на форумот го гледам јузерот IzGuBeNa , хмммм
па вака сега : гледајки во нејзиниот аватар прво на памет ми доаѓа, заводлива, посакувана , секси ...... не би можела да кажам нешто повеќе бидејќи не се знам со оваа членка поздрав и за тебе која и да си |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за Biba_G : многу ми се допаѓа аватарот,,некако ме расположува кога го гледам , има едно нешто што посебно ми се допаѓа кај неа : пред неколку недели кога бев револтирана и сакав сите пиперки да ги истурам врз форумот,,баш во тој момент Biba ме смири со нејзиниот коментар.
Навистина прекрасна личност во секој поглед поздрав и за Biba_G |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |