IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 19>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 20:11
за fiks :  гледајки го неговиот аватар, би кажала дека е смирена личност,друштвена во секој поглед , не сака да се наметнува , добра душа , избегнува караници и расправии.

можеби не треба ова да го напишам но интересно за овој член е што имам приметено e дека  сака да им удоволува на жените од форумот среќа

поздрав и за fiksголемо%20гушкање

Изменето од Mona Liza - 25.Март.2009 во 20:12
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 20:18
за blackeye : според нејзиниот аватар, емоционална личност , не сака да се вмеша во муабет, се држи настрана , но сепак друштвена , со отворено срце , можеби малку срамежлива

поздрав и за blackeyeголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 20:30
за anakin:  гледајки го неговиот аватар прво на памет кое ми паѓа е мистерија ....искрено, неговиот аватар ми дава некаква нејасност , па помислувам дека станува збор за личност затворена во себе, можеби лесно избувлива , личност со цврст карактер

читајќи го низ форумов без двоумење би рекла дека станува збор за доста начитана личност, има знаење во него,  многу паметен , интелигентен и на  доста членови до сега тешко им идело дешифрирање на постовите од овој член

поздрав и за anakinголемо%20гушкање
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 20:44
mona shto da kazam prekrasna kako i avatarot
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 21:03
Prijatelot ke go poznaes po toa sto koga ke gi doznae site tvoi negativnosti kaj nego nisto ne se menuva i ostanuva ist sprema tebe
Sto sakam da kazam....avatarot ili objasnuvanjeto ne e samo pozitivnite raboti........ovde ne pravime samo lice i lepo drustvo.....kade se Monce negativnostite ........kade ako veke si otvorila takva tema idi do kraj ..........ne e mozno site avatari da se lepi i fini......

Изменето од bijonse1 - 25.Март.2009 во 22:54
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 21:06
ovoj divtar nad mene nema potreba da se opisuva. jasno e koj e divtar голема%20насмевка onoj sto e custvitelen i pretpazliv. cigarata i dava sigurnost (ako toa e cigara) kacketot svoe jas a kratkata kosa deka e silna ko masko (barem na raka neka e ko niv silna zaso samo toa im e jako na niv). vo sekoj slucaj ja obozavam љубов
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 21:11
hmmmmm ovoj avatarov nad mene ne se razbira
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 21:12
i poarno.
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 21:17
so avatarot saka clenot nad mene da kaze deka ne treba nikad da se predade i deka treba da bide jaka ko tipkata na slikata

Изменето од Vardar1947 - 25.Март.2009 во 21:21

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 21:18
zmejot ne mu dava sila i ne go pravi silen ...no pokazuva silna ljubov kon klubot i zastita kon nego. ovoj clen saka da kaze deka so ogin ke go brani vardar ako treba голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 22:10
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Prijatelot ke go poznaes po toa sto koga ke gi doznae site tvoi negativnosti kaj nego nisto ne se menuva i ostanuva ist sprema tebe
Sto sakam da kazam....avatarot ili objasnuvanjeto ne e samo pozitivnite raboti........ovde ne pravime samo lice i lepo drustvo.....kade se Monce negativnostite ........kade ako vek si otvorila takva tema idi do kraj ..........ne e mozno site avatari da se lepi i fini......

bijonse,  мила,, искрено , не сум имала проблеми со членовите на форумов и навистина  до сега  од секој оној кога сум побарала совет или помош во нешто , сум го добила,  затоа и имам толку позитивно мислење.

Да се добие почит од останатите , многу ми значи , а верувај дека  тоа не се постигнува лесно среќа
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 22:29

Mislam deka avatarot e poraka od clenot za negovata licnost..nesto sto go nosime vo nas ili nesto sto ne nosi nas..pa vaka i jas ke napisam nesto za Mona ...mislam deka mnogu iskrena ,vedra i cuvstvitelna...golem prijatel..covek so golemo srce..mislam i deka e mnogu ranliva, mozebi gresam..bi sakala prijatel kako neaголемо%20гушкање

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 22:32
od mene kje dobiete mnenie otkako kje zavrsam so detalnite analizi i psiholoski posmatranja ............. za zal , kje mora da pocekate podolg period za koj period iskreno se nadevam deka temava nema da odi vo zaborav ........... a do togas pozdrav ....... ostanete " zdravi " , veseli i debeli голема%20насмевка .............
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:05
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Sto sakam da kazam....avatarot ili objasnuvanjeto ne e samo pozitivnite raboti........ovde ne pravime samo lice i lepo drustvo.....kade se Monce negativnostite ........kade ako vek si otvorila takva tema idi do kraj ..........ne e mozno site avatari da se lepi i fini......
bijonse,  мила,, искрено , не сум имала проблеми со членовите на форумов и навистина  до сега  од секој оној кога сум побарала совет или помош во нешто , сум го добила,  затоа и имам толку позитивно мислење.Да се добие почит од останатите , многу ми значи , а верувај дека  тоа не се постигнува лесно среќа

Monce bonbonce da mi dojdese na ispit spored tvojot komentar ke ti kazev deka si ucela ama si gi izmesala rabotite......aj procitaj sto tema otvaras??

Znaci velis analiza spored slikata na avatarot da se otkrie sto licnost se krie....???? Taka ???

E sega .........ti samata se pobivas deka ti pomognale , ljubezni itn.......... znaci ti vsusnost si gi opisuvas clenovite spored tvoeto iskustvo so niv i tvoeto druzenje so niv i komentari davas bas na tie avatari sto ete ti se prijateli od chat ili forumot......

Temata ti e da go opises avatarot , a ne licnosta sto ja poznavas....trebase da komentiras da receme za Majkl ili Itan14 sto sigurna sum deka ne gi poznavas i da dades komentar za slikata na avatarot........

Temata togas treba da ti bide poinaku postavena ......na primer komentar i analiza za clenot od forumot.......sto mislis za nego i kakov dojam ti ostavi istiot......

Sto mislis Monce bonbonce .......ne sum vo pravo ??
ljubi te teta

Изменето од bijonse1 - 25.Март.2009 во 23:08
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,217 секунди.