|
Омилена балада |
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gromovi na dusa - Tose
Ljubena - Tose Lesno ti e da me ostavis - Vlado |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nоvember rain - GNR
Soldier of fortune - Deep purple Europe - Carrie Bon Jovi - Bed of roses ... |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Yellow ledbetter - Pearl jam
Твоите очи - Владо Јаневски |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve smo mogli mi - Jadranka Stojakovic
Deni - COD
............
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=bXZ1HiIoiUE
kylie minogue & jason donovan - especially for youИзменето од anastea - 20.Март.2009 во 14:02 |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
November rain - GNR
|
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Losh den - Arija
Shta to bjeshe ljubav - Oliver Dragoevic
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pijan - Hladno pivo
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Europe - Carrie
Deep Purple - Soldier of fortune i Parni Valjak - Jesen u meni Изменето од Lithium - 22.Март.2009 во 19:44 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od merlin ..nz kako bese
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
D, A, Hmi, G DSee the Astone set in your Hmieyes See the Gthorn twist in your Dside. I Await for you.Hmi, G D Sleight of Ahand and twist of Hmifate On a bed of Gnails she makes me Dwait And I Awaiting Hmiwithout youG G With or withDout youA With or Hmiwithout you.G Through the storm, we reach the shore You gave it all but I want more And I'm waiting for youÖ With or without you With or without you. G I can't DliAve Hmiwith or withGout you. And you give yourself away And you give yourself away And you give, and you give And you give yourself away. My hands are tied, my body bruised She got me with nothing to win And nothing else to lose. And you give yourself away And you give yourself away And you give, and you give And you give yourself away. With or without you With or without you I can't live With or without you. ÓÓÓÓ ÓÓÓÓ ÓÓÓÓ ÓÓ With or without you With or without you I can't live With or without you With or without you. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pink Floyd - Wish You Were Here
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |