|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика | страница <12345 19> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за fiks : гледајки го неговиот аватар, би кажала дека е смирена личност,друштвена во секој поглед , не сака да се наметнува , добра душа , избегнува караници и расправии.
можеби не треба ова да го напишам но интересно за овој член е што имам приметено e дека сака да им удоволува на жените од форумот поздрав и за fiks Изменето од Mona Liza - 25.Март.2009 во 20:12 |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за blackeye : според нејзиниот аватар, емоционална личност , не сака да се вмеша во муабет, се држи настрана , но сепак друштвена , со отворено срце , можеби малку срамежлива
поздрав и за blackeye |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за anakin: гледајки го неговиот аватар прво на памет кое ми паѓа е мистерија ....искрено, неговиот аватар ми дава некаква нејасност , па помислувам дека станува збор за личност затворена во себе, можеби лесно избувлива , личност со цврст карактер
читајќи го низ форумов без двоумење би рекла дека станува збор за доста начитана личност, има знаење во него, многу паметен , интелигентен и на доста членови до сега тешко им идело дешифрирање на постовите од овој член поздрав и за anakin |
||
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mona shto da kazam prekrasna kako i avatarot
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prijatelot ke go poznaes po toa sto koga ke gi doznae site tvoi negativnosti kaj nego nisto ne se menuva i ostanuva ist sprema tebe
Sto sakam da kazam....avatarot ili objasnuvanjeto ne e samo pozitivnite raboti........ovde ne pravime samo lice i lepo drustvo.....kade se Monce negativnostite ........kade ako veke si otvorila takva tema idi do kraj ..........ne e mozno site avatari da se lepi i fini...... Изменето од bijonse1 - 25.Март.2009 во 22:54 |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovoj divtar nad mene nema potreba da se opisuva. jasno e koj e divtar onoj sto e custvitelen i pretpazliv. cigarata i dava sigurnost (ako toa e cigara) kacketot svoe jas a kratkata kosa deka e silna ko masko (barem na raka neka e ko niv silna zaso samo toa im e jako na niv). vo sekoj slucaj ja obozavam
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmmmm ovoj avatarov nad mene ne se razbira
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i poarno.
|
||
|
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so avatarot saka clenot nad mene da kaze deka ne treba nikad da se predade i deka treba da bide jaka ko tipkata na slikata
Изменето од Vardar1947 - 25.Март.2009 во 21:21 |
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zmejot ne mu dava sila i ne go pravi silen ...no pokazuva silna ljubov
kon klubot i zastita kon nego. ovoj clen saka da kaze deka so ogin ke
go brani vardar ako treba
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bijonse, мила,, искрено , не сум имала проблеми со членовите на форумов и навистина до сега од секој оној кога сум побарала совет или помош во нешто , сум го добила, затоа и имам толку позитивно мислење. Да се добие почит од останатите , многу ми значи , а верувај дека тоа не се постигнува лесно |
||
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka avatarot e poraka od clenot za negovata licnost..nesto sto go nosime vo nas ili nesto sto ne nosi nas..pa vaka i jas ke napisam nesto za Mona ...mislam deka mnogu iskrena ,vedra i cuvstvitelna...golem prijatel..covek so golemo srce..mislam i deka e mnogu ranliva, mozebi gresam..bi sakala prijatel kako nea |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od mene kje dobiete mnenie otkako kje zavrsam so detalnite analizi i psiholoski posmatranja ............. za zal , kje mora da pocekate podolg period za koj period iskreno se nadevam deka temava nema da odi vo zaborav ........... a do togas pozdrav ....... ostanete " zdravi " , veseli i debeli .............
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Monce bonbonce da mi dojdese na ispit spored tvojot komentar ke ti kazev deka si ucela ama si gi izmesala rabotite......aj procitaj sto tema otvaras?? Znaci velis analiza spored slikata na avatarot da se otkrie sto licnost se krie....???? Taka ??? E sega .........ti samata se pobivas deka ti pomognale , ljubezni itn.......... znaci ti vsusnost si gi opisuvas clenovite spored tvoeto iskustvo so niv i tvoeto druzenje so niv i komentari davas bas na tie avatari sto ete ti se prijateli od chat ili forumot...... Temata ti e da go opises avatarot , a ne licnosta sto ja poznavas....trebase da komentiras da receme za Majkl ili Itan14 sto sigurna sum deka ne gi poznavas i da dades komentar za slikata na avatarot........ Temata togas treba da ti bide poinaku postavena ......na primer komentar i analiza za clenot od forumot.......sto mislis za nego i kakov dojam ti ostavi istiot...... Sto mislis Monce bonbonce .......ne sum vo pravo ?? ljubi te teta Изменето од bijonse1 - 25.Март.2009 во 23:08 |
||
Внеси реплика | страница <12345 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |