|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика | страница 123 19> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Март.2009 во 19:17 |
Колку аватарот, никот, потписот, постовите ви кажуваат за членот кој се крие зад нив ?
Напишете колку можете да кажете за некој конкретен член од форумот преку неговиот аватар, ник, потпис, постови... Значи една мала анализа Изменето од anastea - 06.Јуни.2009 во 10:32 |
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мона: па искрена,отворена личност,расположена за муабет
и весела и да додадам..........не се огласува никогаш без причина Изменето од anastea - 26.Март.2009 во 01:52 |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
avtorot na temava e:
preosetliv ,buntovnik,zaljuben komunikativen i me saka mene |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mona src dobra tema
samo za zal ovoj nad mene nema avatar vajda se raboti za tainstvena licnost koja ne dozvoluva ni najmalku da go procita nekoj..ili pak samo ne znae kako da si staj avatar |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj pod mene.....
varvarin....ljubitel na zeni..... se odnesuva za nikot KONAN Изменето од KING35 - 25.Март.2009 во 19:27 |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за овој на мене............
ма не остава лесно да го превариш,се смета за главен и одговорен............. си знам ја по себе колку време требаше додека ме прифати (за кралот е ова) Изменето од mrzla - 25.Март.2009 во 19:29 |
|
Pear
Сениор Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubav avatar,najveojatno kako kralot avatarot odava skromnost,sjaj i sredenost(zbrka nastana,king35 beshe nad mene)
Изменето од Pear - 25.Март.2009 во 19:30 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за blueprayer : според аватарот, членката над мене би рекла дека е стабилна, храбра и дефинитивно војводка. Дружељубива е и мила, но ако си згазиш на живец - тешко тебе
поздрав за неа Изменето од Mona Liza - 25.Март.2009 во 20:21 |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se ispomesavme Mona milata nad mene...ostava vpecatok na devojka so vkus, koja sto znae kako da odigra bez da povredi nekogo...sesirot i na slikata dava hrabrost. ne se dvoumi....e siskata. i jasno saka se da e crno belo...da nema dilemi prekrasna e
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Pear
Сениор Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue vo tvojot avatar gledam hrabrost i odlucnost
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мона, значи да не биде ова само игра, дали да важи само за членот над вас или по избор?
Проценката нека биде само според аватар, бидејќи веќе постои тема Форум и реалност, која се однесува токму на проценка на членовите но според повеќе елементи. ОК? |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
блу е,..специфична девојка,..интересна особа во секој смисол на зборот
..дури да постирам јас двајца се наредиле.. Изменето од Командантица - 25.Март.2009 во 19:35 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
важи anastea го променив постот за секој да може да пишува за било кој член од форумот Изменето од Mona Liza - 25.Март.2009 во 20:23 |
|
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku ste komplicirani..a onoj tobozniotKRAL nejke zeni znam hehhehhehe
|
|
Внеси реплика | страница 123 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |