IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 19>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис
    Испратена: 25.Март.2009 во 19:17
Колку аватарот, никот, потписот, постовите ви кажуваат за членот кој се крие зад нив ?

Напишете колку можете да кажете за некој конкретен член од форумот  преку неговиот аватар, ник, потпис, постови...

Значи една мала анализа среќа

Изменето од anastea - 06.Јуни.2009 во 10:32
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:23
Мона:  па искрена,отворена личност,расположена за муабет
и весела

и да додадам..........не се огласува никогаш без причина

Изменето од anastea - 26.Март.2009 во 01:52
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:23
avtorot na temava e:
preosetliv ,buntovnik,zaljuben komunikativen i me saka mene
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:26
Mona src dobra tema големо%20гушкање

samo za zal ovoj nad mene nema avatar газење%20од%20смеење vajda se raboti za tainstvena licnost koja ne dozvoluva ni najmalku da go procita nekoj..ili pak samo ne znae kako da si staj avatar голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:26
ovoj pod mene.....
varvarin....ljubitel na zeni.....
se odnesuva za nikot KONAN

Изменето од KING35 - 25.Март.2009 во 19:27
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:28
за овој на мене............
ма не остава лесно да го превариш,се смета за главен и одговорен.............
си знам ја по себе колку време требаше додека ме прифати (за кралот е ова)

Изменето од mrzla - 25.Март.2009 во 19:29
Кон врв
Pear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Март.2009
Поени: 1071
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:28
ubav avatar,najveojatno kako kralot avatarot odava skromnost,sjaj i sredenost(zbrka nastana,king35 beshe nad mene)

Изменето од Pear - 25.Март.2009 во 19:30
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:28
за  blueprayer : според аватарот,  членката над мене би рекла дека е  стабилна,  храбра и дефинитивно војводка. Дружељубива е и мила, но ако си згазиш на живец - тешко тебе грицкање%20нокти

поздрав за неаголемо%20гушкање

Изменето од Mona Liza - 25.Март.2009 во 20:21
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:30
se ispomesavme голема%20насмевка Mona milata nad mene...ostava vpecatok na devojka so vkus, koja sto znae kako da odigra bez da povredi nekogo...sesirot i na slikata dava hrabrost. ne se dvoumi....e siskata. i jasno saka se da e crno belo...da nema dilemi голема%20насмевка prekrasna e љубов
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Pear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Март.2009
Поени: 1071
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:31
blue vo tvojot avatar gledam hrabrost i odlucnost
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:32
Мона, значи да не биде ова само игра, дали да важи само за членот над вас или по избор?
Проценката нека биде само според аватар, бидејќи веќе постои тема Форум и реалност, која се однесува токму на проценка на членовите но според повеќе елементи.
ОК?големо%20гушкање

Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:33
блу е,..специфична девојка,..интересна особа во секој смисол на зборот

..дури да постирам јас двајца се наредиле..

Изменето од Командантица - 25.Март.2009 во 19:35
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:33
Originally posted by anastea anastea напиша:

Мона, значи да не биде ова само игра, дали да важи само за членот над вас или по избор?
Проценката нека биде само според аватар, бидејќи веќе постои тема Форум и реалност, која се однесува токму на проценка на членовите но според повеќе елементи.
ОК?големо%20гушкање

важи  anastea големо%20гушкање   го променив постот за секој да може да пишува за било кој член од форумот среќа

Изменето од Mona Liza - 25.Март.2009 во 20:23
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:35
kolku ste komplicirani..a onoj tobozniotKRAL nejke zeni znam   hehhehhehe
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.