![]() |
|
Буце или слим???? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zimoto imav 60. koga pocnav da vezbam ripnav na 66. sega ne vezbam i nemam apetit i za 10 dena padnav na 63 kg. iskreno mislam deka najubo mi stojat 60 ali nekogas znam da si kacam ....ne mi e frka...frka bi mi bilo da imam ispod 60..zasto togas na nisto ne licam.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Ni slaba,ni debela, nekoja zlatna sredina sum..mozebi imam nekoi 3 kilca visak ali toa lesno se sreduva
![]() ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Si drzam 57, +/- kilce zavisno ciklusot
![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
vo Januarmi mozebi imav nad 90 kilogrami no so sekojdenevno vezbane i malce drzene dieta sea imam 82 kila .
I SEA MISLAM DEKA SUM TOP ![]() ![]() ![]() Изменето од zaguben - 25.Март.2009 во 13:33 |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
50 gi imam od ne znam koga,nikako da mrdnam pogore
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
vtoroto
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
О јас сум буцко на квадрат, да го штипеш да го гњавиш...се зезам, си мачам мака со килограмите јас цел живот, само сега ги имам наталожено во големо бројче.
Не оти сум посебно загрижена, само сум изгледала и многу подобро. ![]() ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
slimce
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
pcelarmk ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
буце или слимче една лазица мед пред спиење http://www.pcelar.mk/
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
BUCEEE
![]() ![]() |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
na srede....
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Malku buce
ama ubavo buce
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
а "средни".........нема?
![]() |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
jas sum zlatna sredina
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |