|
МАКЕДОНСКА БЕРЗА |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | ||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе си ангажираш брокер... ќе го плаќаш 1% и решен проблем..... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze li nekoj da mi objasni kako da kupam akcii vo najuspesnata firma vo MKD .......... akcii na " vladata " na RM ........... blagodaram
|
||
TheRock
Нов член Регистриран: 17.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znae li nekoj da mi kaze dali postoi stranica na koja mozam da gi imam na uvid site promeni so se slucuvaat na makedonskava berza(ako nekoja firma ima zgolemuvanje ili namaluvanje na vrednosta na akciite). Nekoja stranica kaj so gi ima site makedonski firmi i momentalnite ceni na nivnite akcii. Jas ja znam stranicata na makedonskata berza, ama tamu ne mozam da go najdam ova so mi treba
Ako nekojgo znae odgovorot na ova prasanje bi mu bil odnpred blagodaren. |
||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ке ојш на www.mse.com.mk а одлуката ке си ја напрајш сам...лол
После бараш брокер... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.............. nema akcii od vladata
|
||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕПА НЕМА... има преродби и реакции...
ако не гласаш.. ке изгубиш работно место.. ако плукаш 50 евра... ако мочаш пијан 50 евра, ако имаш оџак 800 ден. абе од овие реформатори мојт и денешна ЕУ да учит а богами ке научеше нешо и Мартин Лутер... Полицијава... стогоча„„„!!!!! УДБА, ОЗНА а и КГБ... дневен лимит пер џандар 200 ЕУР- 10 за него за дневница а 190 за Пиноче наш... Изменето од anastea - 25.Март.2009 во 00:46 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На сајтот на МБ ги имаш сите промени во вредноста на акциите, дневни извештаи, неделни листи, индексите. Еве ти линк од каде можеш да ги преземеш дневните листи, и последната од 24.03 со последните цени на акциите: http://www.mse.com.mk/RssReports.aspx?lang=MK |
||
TheRock
Нов член Регистриран: 17.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, da ova e tokmu toa sto mi trebase. Blagodaram!
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEMA ............. ........... moze da se obides da mi pomognes so nekoj drug link ? Изменето од miroslav_g8 - 25.Март.2009 во 12:43 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како нема? Кај мене го отвара
Треба да го преземеш фајлот со некоја програма за читање на .XLS формат (Оpen Office на пример), го отвара како табела. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema be sonce ...... nema nikade nema informacii za akcii na vladata na RM ........ ne e valjda deka gVujo ne gi prodava .............. si gi cuva za sebe ..............
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аааа, па не се разбравме што си барал
Кај бараш на берза акции од Влада... тоа се знае... на црно, под рака, а најповолен период за купување: предизборен и изборен |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blagodaram sonce
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |