|
Што пиевте последно |
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 235> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka e poblaga srcke ama se e navika..ja so godini taa ja pijam zasto od drugata i te kako kacuvam na kilaza. a zavisna sum od gazirano
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisna sum vekje 10 i povekje godini,Blue..leto pijam mnogu...sega ja namaluvam...ama sum primetila deka otkako ja namaliv mi fali energija..posto kafe ne pijam edinstveno go vnesuvam kofeinot preku Cocata i bez nea sum down
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka srcka. ako pies gorko kafe mnogu poveke ti se isplati da pies kafe mesto koka kola. zasto gorkoto kafe gi gori masnotiite do odreden stepen (gorcinata t.e. kofeinot toa go pravi)...dodeka ako pies blago kafe isto ti se faka-a blago kafe a koka kola. taka da ako ne pies blago kafe ne se otkazuvaj od koka kolata. mora na nekoj nacin da vnesuvas kofein...i te svakam za energija, navistina dava. mene porano ni uzasnite sliki od posledicite od koka kola ne mi pomagaa. eve i sega pijam koka kola light ali light radi toa da e so vestacki seker. koga otkazav blago kafe otkazav i koka kola so seker. toa e tak aod 8 odd. i mnogu bolji mi e vaka iako nekogas mi fali vkusot na obicnata koka kola sorry za of topic src
|
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok e blue...
Kafe ,jok,nikakvo,nemam potreba,znaci u zivot sum se napila 10 turski maximum...po nekoe kapucino i ness,ama nemam potreba od kafe,ednostavno ne mi e potrebno plus,mislam deka tahikardija me drma posle toa
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mila eve ti uste edno predlogce od mene. jas nes koga pijam vo kafic go pijam striktno bez mleko zasto kafe i mleko i mojata tahikardija koja e 120 vo minuta ....ne treba da ti kazuvam sto mi praj ponatamu mislam. ZATOA zemi si mleko vo prav. ako si zavisna od kafe so mleko. epten pomaga kako zamena na mlekoto...a dobro znaeme deka kafe i mleko vo kombinacija e pogolem rizik za infarkt. mene ova mi pomaga. inace edno nes i gotova sum cela se tresam
|
|
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas pa ic ne sum po gaziranoto...od vreme na vreme moze da mi dojde ishtaf za schweppes..ali zatoa bez tursko ili ness nasabajle ne otvaram oci, pritisokot mi e mn nizok
I mene me drma tahikardija od kombinacija kafe so mleko, ama nekako se naviknav na nea i teram...moz e dobra ideja da si kupam mleko vo prav..barem po doma da ne stavam mleko vo kafeto |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvaj mi deka e bolji
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jogurt od SVEDMILK!!!...a i evtin e...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цеден лимон,со малку вода без шеќер да се освестам!Спиев,сега се осеќам гроги шо да ви распраам,ми иде бокс да си удрам!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пепса
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зелен чај со вкус на јасмин
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
coca cola light
|
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пиев ладно нес.........колку ме освежи
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voda
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 235> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |