IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Што пиевте последно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што пиевте последно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 112113114115116 235>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 11:18
znam deka e poblaga srcke ama se e navika..ja so godini taa ja pijam zasto od drugata i te kako kacuvam na kilaza. a zavisna sum od gazirano бакнеж
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 11:21
Zavisna sum vekje 10 i povekje godini,Blue..leto pijam mnogu...sega ja namaluvam...ama sum primetila deka otkako ja namaliv mi fali energija..posto kafe ne pijam edinstveno go vnesuvam kofeinot preku Cocata i bez nea sum down
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 11:25
vaka srcka. ako pies gorko kafe mnogu poveke ti se isplati da pies kafe mesto koka kola. zasto gorkoto kafe gi gori masnotiite do odreden stepen (gorcinata t.e. kofeinot toa go pravi)...dodeka ako pies blago kafe isto ti se faka-a blago kafe a koka kola. taka da ako ne pies blago kafe ne se otkazuvaj od koka kolata. mora na nekoj nacin da vnesuvas kofein...i te svakam za energija, navistina dava. mene porano ni uzasnite sliki od posledicite od koka kola ne mi pomagaa. eve i sega pijam koka kola light ali light radi toa da e so vestacki seker. koga otkazav blago kafe otkazav i koka kola so seker. toa e tak aod 8 odd. i mnogu bolji mi e vaka iako nekogas mi fali vkusot na obicnata koka kola голема%20насмевка sorry za of topic srcголемо%20гушкање
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 11:30
големо%20гушкањеOk e blue...
Kafe ,jok,nikakvo,nemam potreba,znaci u zivot sum se napila 10 turski maximum...po nekoe kapucino i ness,ama nemam potreba od kafe,ednostavno ne mi e potrebno plus,mislam deka tahikardija me drma posle toa
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 11:33
mila eve ti uste edno predlogce od mene. jas nes koga pijam vo kafic go pijam striktno bez mleko zasto kafe i mleko i mojata tahikardija koja e 120 vo minuta ....ne treba da ti kazuvam sto mi praj ponatamu mislam. ZATOA zemi si mleko vo prav. ako si zavisna od kafe so mleko. epten pomaga kako zamena na mlekoto...a dobro znaeme deka kafe i mleko vo kombinacija e pogolem rizik za infarkt. mene ova mi pomaga. inace edno nes i gotova sum cela se tresam
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 11:42
Jas pa ic ne sum po gaziranoto...od vreme na vreme moze da mi dojde ishtaf za schweppes..ali zatoa bez tursko ili ness nasabajle ne otvaram oci, pritisokot mi e mn nizokтага
I mene me drma tahikardija od kombinacija kafe so mleko, ama nekako se naviknav na nea i teram...moz e dobra ideja da si kupam mleko vo prav..barem po doma da ne stavam mleko vo kafetoнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 12:04
veruvaj mi deka e bolji големо%20гушкање
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 13:43
jogurt od SVEDMILK!!!...a i evtin e...задоволство
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
sunshine_baby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Јануари.2009
Поени: 256
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunshine_baby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 17:16
Цеден лимон,со малку вода без шеќер да се освестам!Спиев,сега се осеќам гроги шо да ви распраам,ми иде бокс да си удрам!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 23:34
Пепса
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 19:21
Зелен чај со вкус на јасмин
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 19:27
coca cola light
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 19:50
пиев ладно нес.........колку ме освежи
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 08:36
voda
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 112113114115116 235>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,717 секунди.