|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 910111213 35> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ееееееееее, немој така. Ќе го навредиш Гвујо. Човекот таман си ги консолидира своите редови за финансии. Па, не е фер. Нели не е фер? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
SuicideMessiah
Сениор Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=190B401EB3188742A6BFAAA6ECFC878A
Jaka e kolumnava |
||
bosko buha
Нов член Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ve molam da go dadete svoeto mislenje za idejata na Branko da formira nov sosema nov tim vo svojata partija.
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobra ideja
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa veke e vreme da napravi nesto i toj ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ja zatvori NAJDOBRO ke mu bide!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahhahahaha abe ne e fintata vo nov tim, fintata e deka treba nov Bane |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~Ovoj,ovoj e najbezobrazniot Egoist i Kleptoman so ogromna doza na kriminogena energija i neprikosnoven lazhgo so ubeduvachka moc koja vo tie dozi ja ima samo kaj ludacite...
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj e toj?
|
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa e navistina dobra ideja, bidejki lugeto vo toj SDSM ostarea cekajki go Branko i site negovi da se navladeat, sto se odnesuva do mene Kiro,Branko, Ljubco i Boris Trajkovski ja odbelezaa sovremenata makedonska politika.Neka e nazdravje ako e taka, no so eden uslov: Branko da ne bide Premier, neka bide nekoj pameten i siguren vo sebe i svoite stavovi covek.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas mislam deka e super idea
da zastane na celo, da oformi partija so novi lugje koi i da se toa ne e vazno i koga kje ima dovolno clenovi, da go napolni pistolot i da si vpali eden k u r s h u m vo tikvata, oti????? jas kje kazam moe mislenje Branko e vtora najgolema svetska katastrofa posle potopot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бранко е препреден и итер. И, веројатно има читано за биографијата на Хитлер! Зошто го велам ова? Па, ова неговово „отсуствување“ од партијата, во многу ме потсетува на Хитлер, кој откако бива уапсен (Ноември 1924 г) за свој заменик во партијата го поставува Розенберг*. Овој, иако ценет интелектуалец, неможел да воспостави ред во партијата и во партијата постојано имало судири со што партијата драстично ослабнала. Хитлер мудро го смислил ова бидејќи знаел дека Розенберг како заменик нема да претставува опасност за неговата позиција во партијата. Кога се вратил од затвор, повторно партијата се дигнала на нозе и ... Разликата меѓу овие двајца лидери е таа што кај едниот партијата ослабнала кога бил во затвор, а кај другиот кога бил претседател. * Податок од книгата „Хитлер, слика тираније“ од Алан Балок, стр. 107 Изменето од Zlatnik - 25.Март.2009 во 01:52 |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
new begining .............. na starata mafija .......... otkako kje si odi novata ...... normalno , otkako kje si go sobere " aracot " od narodot
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |