|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 74> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво мила виви не ни сумњав во те*е
Го донесе правиот одговор. Сродна душа може да се има повеќе пати зависи само како ја гледаме. Се наога се губи пак се наога |
|
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zavisi od srekata....nate....na kogo se ke naletas....megutoa toj spoj na energii e tolku prepoznatliv sto nema utka koga ke te naceka.....
|
|
tuka nekade....
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmmmmmmmm, zaljubeno momice
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kokolo.....pa toa e privilegija.....treba da se koristi...
|
|
tuka nekade....
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba treba, don't stop baby |
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes procitav nesto na ovaa tema i onaka me zainteresira pa ke se obidam da go prevedam i da vi prenesam mal del: ''Romanticnata ljubov e iluzija,sepak potragata po srodna dusha-intelektualna,fizicka,duhovna,onaa sto ke ne ispolnuva, e izmama bez koja ne mozeme.Ljubovta ne e nisto poveke od hemiski trik na nasite geni za da mozat da si obezbedat reprodukcija.Sepak ovoj romanticen ideal e privlecen poveke od koga i da e.Ne ucat deka najdobar zivot se gradi samo vrz osnova na vistinata,no site ke se soglasite deka zivotot ne e vreden da se zivee ako ja izgubime sposobnosta da sozdavame iluzii'' |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Елени прекрасна дефиницаија
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ebati zivotot so iluzii
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
егзекли..... мада на дејвид Коперфилд И ТЕ КАКО му УСПЕВА и Клаудија Шифер си ја лапна едно време |
|
Motivation is game in my hands
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ivana zasto sega mi kvaris melanholicen moment , kakva si znaci eeeeee vise
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ммммм ова е навистина добро...............мислам на последниот дел |
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hektorce neli bese taze zaljuben.........neli sakase mnogu vo posledno vreme....
|
|
tuka nekade....
|
|
Цуне
Нов член Регистриран: 16.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako go najdete covekot so koj ke uzivate vo tisinata,ne plasejki se od jaukot na dosadata,razbirajki se so pogledot ste ja nasle srodnata dusa. |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СРОДНА ДУША Е ОНА ПАРЧЕ СРЦЕ КОЕ ТРЕБА ДА ГО НАЈДЕТЕ, ТОА Е ДЕЛЧЕ ОД ВАШЕТО СРЦЕ, ЗА КОЕ НЕКОЈ САКА ДА ДОКАЖЕ ДЕКА НЕ СТЕ СПОСОБНИ ДА ГО НАЈДЕТЕ.ПА ТАКА ЛИ Е ИЛИ НЕ? АЈДЕ ДА СИ ГО ДОКАЖЕТЕ ТОА Се*е СИ ЗАШТО НАВЕЌЕ ТОА СИ ГО ДОЛЖИТЕ НА САМИТЕ ВАС |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |